Багато людей використовують пакети для сміття, щоб зберігати сезонний одяг.

Це може здаватися чудовим варіантом, який допоможе вберегти речі від пилу чи молі.

Насправді фахівці попереджають, що подібна звичка несе більше шкоди, ніж користі. Чому не можна класти одяг у пакети для сміття, розповідає Полемика з посиланням на House Digest.

Чому одяг не можна зберігати у пакетах

Зберігання одягу в мішку для сміття може стати причиною появи цвілі або пожовтіння на ваших улюблених речах. Це відбувається через вологість та відсутність циркуляції повітря. Тож краще відмовитись від використання пластикових пакетів для зберігання сезонного одягу. Фахівці наголошують, що є інші способи уникнути захаращеної шафи, не зіпсувавши одяг.

Якщо ви переїжджаєте або шукаєте простий спосіб перевезти свій одяг, сміттєві та поліетиленові пакети можуть бути використані за умови, що ви швидко витягнете і перекладете речі у шафу.

Де краще зберігати одяг

Замість мішків для сміття варто подбати про купівлю пластикових баків для зберігання одягу. Щоб заощадити простір, можна обрати пластикові контейнери, які можна сховати під ліжком.

По теме:  Спортивные брюки: почему они стали такими популярными

Коли складаєте одяг у контейнери, пам’ятайте про важливі правила.

Не переповнюйте контейнер. Якщо кришка не повністю закрита або ємність для одягу не повністю застібнута на блискавку, є ризик пошкодження речей шкідниками або вологою.

Можна додатково захистити свої контейнери, вистеливши їх лляними простирадлами або помістивши всередину пакетики з силікагелем.

Раніше Полемика писала про те, як заощадити електроенергію в будинку або квартирі.