За спостереженнями світових експертів, декор 90-х років у інтер'єрі знову повертається у моду.

Як же впровадити цей тренд декор у своєму будинку, не надаючи житлу старомодного вигляду, розповідає Полемика з посиланням на Better Homes and Gardens.

Експерти зазначають, що є 6 ключових деталей інтер’єру, які здатні повернути вас у атмосферу вашого дитинства або молодості.

Квіткові шпалери

Дизайнери радять замість строкатих квіткових шпалер і відповідних штор, абажурів і подушок, обирати  шпалери з великим квітковим візерунком у темних відтінках. Так ви зможете додати до класичного стилю 90-х сучасний вигляд. Якщо вам хочеться ще більше ностальгії, ви можете  додати квітковий бордюр, який знову повертається у тренди.

Пастельні відтінки

Інтер’єри 90-х часто включали пастельні кольори – від фарби для стін до оббивки меблів. Зараз термін «пастельний стіл» та «пастельний еклектичний декор» потрапити у звіт Pinterest як одні з найпоширеніших запитів у категорії домашнього декору. Ці спокійні відтінки чудово поєднують м’якість нейтральних кольорів і трохи додають кольору.

Тарілки як настінний декор

Декоративні тарілки висіли чи не в кожній їдальні та кухні у 1990-х роках. За даними звіту Pinterest, пошуки «вінтажних тарілок на стіні» зросли на 119%. Рекомендуємо оновити інтер’єр, включивши декоративні тарілки у галерею на стіні разом із картинами.

По теме:  Рейтинг форекс-брокеров - Все, что нужно знать

Плетені меблі

Білі плетені меблі з квітковими подушками були надзвичайно популярними у 90-х роках. Ними оздоблювали як кімнати у будинку, так і прибудинкову ділянку. Цей невимушений стиль знову повертається у моду, тому якщо маєте будь-які старі плетені меблі, освіжіть їх новим шаром фарби і прикрасьте ними кімнату.

Бежеві тони

Бежевий був головним нейтральним кольором 90-х років, і після майже двох десятиліть теплий беж знову у тренді. Підкресліть тепло бежевого, поєднуючи його з дерев’яними віконними шторами та джутовим килимом. Також ви можете створити контраст з темним деревом і додати сучасні штрихи за допомогою матових чорних акцентів і білої обробки.

Змішані візерунки

У 90-х любили змішували візерунки для створення багатошарового вигляду з абстрактними, графічними та органічними мотивами. Звертайте увагу на масштаб візерунків, поєднуючи великі та малі для створення різноманітності, і пов’язуйте їх за допомогою спільного кольору або матеріалу.

Раніше Полемика писала про те, як зберегти кімнатні рослини, коли ви їдете у відпустку.