ле якщо ви думаєте, що вже спробували всі можливі смаки, то настав час відкрити для себе нові, незвичні начинки, що здатні здивувати та подарувати нові гастрономічні враження.
Полемика з посиланням на Gazeta.ua ділиться рецептами вареників з дуже смачними, але й не менше оригінальними начинками.
Вареники з ревенем
Для начинки знадобиться: ревінь — 500 г, цукор — 200 г.
Приготування: очистіть стебла від жорстких волокон, наріжте маленькими шматочками, викладіть по чайній ложці в тісто та посипте цукром.
Вареники з пасльоном
Для приготування начинки потрібно: ягоди пасльону — 500 г, цукор — 100 г
Приготування: ретельно помийте ягоди, після чого обдайте їх окропом.
Викладіть в тісто по 1 ст. л., зверху посипте цукром і все – можна варити.
- Читайте також: Як приготувати повітряний омлет: секрети, які знають одиниці
Вареники з гарбузом і яблуком
Інгредієнти: гарбуз — 300 г, цукор — 3 ст. л, яблука — 2-3 шт.
Приготування: гарбуз миємо та натираємо на тертці. Щоб він був ще смачнішим, попередньо можете порізати його кубиками та запекти в духовці близько 10 хв. разом з яблуками. На тісто викладаємо готові яблука і гарбуз, посипаємо цукром і варимо до готовності.
Вареники зі сливками
Знадобиться: сливи — 400 г, цукор — 3-4 ст. л.
Приготування: добре промийте сливи, видаліть кісточки після чого щедро засипте цукром та залиште на 30 хв. По закінченні часу сік злийте, розкачайте тісто, викладіть сливи, за бажанням можна присипати цукром і відправляйте вареники варитись.
Вареники з халвою
Інгредієнти: халва — 200 г, тісто для основи
Приготування доволі просте: розкатуємо тісто, викладаємо халву в кожен шматочок і формуємо вареник. Далі варимо до готовності.
Раніше Полемика писала про те, як приготувати банановий кетчуп.