Site icon Полемика

П’ять начинок для вареників, які точно здивують своїм смаком

Вареники

П’ять начинок для вареників, які точно здивують своїм смаком

ле якщо ви думаєте, що вже спробували всі можливі смаки, то настав час відкрити для себе нові, незвичні начинки, що здатні здивувати та подарувати нові гастрономічні враження.

Полемика з посиланням на Gazeta.ua ділиться рецептами вареників з дуже смачними, але й не менше оригінальними начинками.

Вареники з ревенем

Для начинки знадобиться: ревінь — 500 г, цукор — 200 г.

Приготування: очистіть стебла від жорстких волокон, наріжте маленькими шматочками, викладіть по чайній ложці в тісто та посипте цукром.

Вареники з пасльоном

Для приготування начинки потрібно: ягоди пасльону — 500 г, цукор — 100 г

Приготування: ретельно помийте ягоди, після чого обдайте їх окропом.

Викладіть в тісто по 1 ст. л., зверху посипте цукром і все – можна варити.

Вареники з гарбузом і яблуком

Інгредієнти: гарбуз — 300 г, цукор — 3 ст. л, яблука — 2-3 шт.

Приготування: гарбуз миємо та натираємо на тертці. Щоб він був ще смачнішим, попередньо можете порізати його кубиками та запекти в духовці близько 10 хв. разом з яблуками. На тісто викладаємо готові яблука і гарбуз, посипаємо цукром і варимо до готовності. 

Вареники зі сливками

Знадобиться: сливи — 400 г, цукор — 3-4 ст. л.

Приготування: добре промийте сливи, видаліть кісточки після чого щедро засипте цукром та залиште на 30 хв. По закінченні часу сік злийте, розкачайте тісто, викладіть сливи, за бажанням можна присипати цукром і відправляйте вареники варитись.

Вареники з халвою

Інгредієнти: халва — 200 г, тісто для основи

Приготування доволі просте: розкатуємо тісто, викладаємо халву в кожен шматочок і формуємо вареник. Далі варимо до готовності.

Раніше Полемика писала про те, як приготувати банановий кетчуп.

Exit mobile version