У новому кліпі артистка постає в образі класичної «російської красуні».

Українських артистів, які поїхали на заробітки на Росію і залишились там, чимало. Одні роблять вигляд, що війни в Україні немає, інші ж не соромляться говорити, що путінський режим — це чудовий вибір.

До таких артистів належить і колишня киянка, співачка Наташа Корольова, яка разом з чоловіком є відкритими путіністами. Артистка прославляє СРСР та поширює пропагандистські наративи, а нещодавно вона осоромилась у новому карикатурному кліпі. Про це повідомляє Полемика.

Російська співачка презентувала новий трек із колегою-путіністом Gazan, у якому ексукраїнка з відвертою пихою заявляє, що вона «made in russia», тобто «зроблена в Росії».

Цю пісню Корольова прорекламувала в недолугому образі і поширила відповідне відео. Цікаво, що навіть росіяни не оцінили творіння путіністів: танці співачки в центрі Москви мали карикатурний вигляд. Співачка більше походила на клоуна, який не вміє жартувати.

В дивному відеоряді Корольова витанцьовує біля Кремля, на голові в знаменитості розміщена перука у вигляді рудої копиці, а сама співачка вбралася у червоне.

Задумка кліпа була в тому, щоб артистка постала в образі класичної «російської красуні», а також в образі «імператриці», проте вийшло зовсім навпаки.

По теме:  В ГУР назвали два найбільші страхи Путіна

Нагадаємо, президент УЄФА вирішив «обнулити» свій термін.