Відомий путініст Філіп Кіркоров, який, як і зрадниця Анна Asti, потрапив у серйозну халепу через участь у «голій вечірці» блогерки Анастасії Івлєєвої, заплатив «важливим людям» у Міноборони РФ, щоб його не відправили на війну в Україну.

Про це пише Полемика з посиланням на російські Telegram-канали.

За повідомленнями пропагандистів, щоб «відкосити» від армії співак заплатив сім мільйонів рублів (296 6600 грн).

Одне з джерел каналу також повідомило, що Кіркоров відмовляється їхати на окуповані українські території, щоб спокутувати провину за участь у скандальній вечірці. Путініст нібито вважає, що зробив достатньо — надіслав п’ять млн рублів дітям із Бєлгорода.

Як зясували журналісти, Кіркорову кілька разів «наполегливо пропонували» поїхати до Донецька, Горлівки та Макіївки, але він поки що не погоджується. Співак каже, що там постійні обстріли, а він ще хоче жити. До того ж він не бажає ні грошей у «ДНР» везти, ні проводити зустрічі з військовими чи місцевими жителями.

Журналісти зазначають, що артисту особливо огидна ідея відвідування поранених у госпіталі. Один із співрозмовників розповів, що Кіркоров у 2022 році відвідував госпіталь в Криму. Після того він скаржився, що йому довелося здати одяг у хімчистку, тому що там страшенно смерділо ліками, і поранені не всі миються.

По теме:  Окупанти знову замінували Запорізьку АЕС: що говорять в МАГАТЕ

Раніше повідомлялось, що в Україні визначились з трійкою ведучих Нацвідбору на Євробачення 2024.