Нещодавно всі учасники Національного відбору на «Євробачення 2024» презентували свої пісні.

А вже сьогодні, 19 січня, стало відомо, хто буде ведучими масштабного заходу.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на Суспільне Мовлення.

3 лютого у фіналі Національного відбору шоу будуть вести фронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна, офіційний «голос» «Євробачення» в Україні —Тимур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак.

У фіналі Нацвідбору трійка ведучих буде знаходитись на головній сцені, а також фігуруватиме парами на інших локаціях. Ведуча відеоблогу «Євробачення Україна» Анна Тульєва показуватиме бекстейдж та передшоу Нацвідбору.

Тимур Мірошниченко відзначив, що шоу є великою частиною його життя. Він наголосив, що для когось важливі дні – це День народження, Великдень або Новий рік, а для нього — дні, коли проходять Національні відбори та міжнародні фінали дорослого та дитячого «Євробачення».

Українська співачка Юлія Саніна зауважила, що для неї «Євробачення» є глобальною подією, яку вона називає святом музики.

Василь Байрак вперше матиме досвід ведучого такого заходу. Він зізнався, що з офіційного в нього буде лише смокінг, тому що решту часу він присвятить жартам.

По теме:  Сколько дней будут отдыхать украинцы в июне

«За офіційність події я буду відповідати лише смокінгом, а от за що я буду відповідати усім — це за приколи. Буду робити все можливе, аби було смішно, цікаво і чесно», — наголосив він.

Нагадаємо, лідер «Батьківщини» розкритикувала розблокування Радою підписання закону про медичний канабіс.