Українська співачка Євгенія Власова засудила Таїсію Повалій, яка не лише зрадила Батьківщину та поїхала працювати на країну-агресора, а й цинічно отримала російське громадянство в День незалежності України.

Євгенія Власова не стримувала емоцій через проросійські погляди виконавиці знаменитої «Пісні про рушник». Співачка в інтерв’ю Rostyslove Production наголосила, що переважна більшість артистів, які перешли на бік агресора і підтримують Путіна, через вплив російської пропаганди втратили адекватність та здоровий глузд. Про це передає Полемика.

«Почула, що каже Таїсія Повалій… Мені дуже соромно. Я відчуваю іспанський сором. Але у мене таке відчуття, що хтось там стоїть за камерою з погрозами, бо нормальна людина не може таке говорити в здоровому глузді», — сказала артистка.

Крім того, Власова розкритикувала дії інших російських виконавців, які привласнюють українські пісні, перекладаючи їх російською. Також Євгенія пригадала випадок, коли дружина спікера Путіна Тетяна Навка вкрала для шоу українські пісні «Щедрик», «Ніч яка місячна» і «Тримай» Христини Соловій.

«Це знущання. Це поведінка ненормальних. Вони вже вступили в це – ми всі знаємо, як це називається – практично як два роки», — висловилась співачка.

Нагадаємо, Фаріон потрапила у новий скандал через російськомовних українців.