Волонтер Сергій Притула, який посунув на другий план свою кар’єру ведучого, розповів, який проект мав би стати фінальним.

Волонтер Сергій Притула, який посунув на другий план свою кар’єру ведучого, розповів, який проект мав би стати фінальним.

Про це розповідає Полемика з посиланням на це шоу Жені Яновича «20:23», яке вже вийшло на його YouTube-каналі.

За словами Притули, він ріс на програмі «Форт Буаяр», тому мріяв одного разу її провести.

«Була дуже жахлива ситуація для мене, тому що влітку 2020 року ми мали знімати «Форт Буаяр» для «Нового каналу», і для мене це була просто істерика. Тому що усе ж, як і частина людей, які тут росли на програмі «Підйом» чи «Хто зверху?», я ріс на шоу «Форт Буаяр». Провести його це була велика мрія», — поділився волонтер.

Втім, у 2020 році проект відклали через коронавірус, у 2021 році зйомки знову перенесли через те, що не усі члени знімальної групи встигли вакцинуватися та отримати сертифікати. Зрештою, на початку 2022 року зйомки «Форт Буаяр» все ж мали розпочатись. І це, як зазначає Притула, мало б стати «фіналом» у його кар’єрі.

«Я веду перемовини з «Новим каналом», що до нового сезону 2022 року. «Новий канал»має якісь свої плани, а в мене свої плани. І я знаю, що в березні-квітні ми знімаємо ще один сезон «Хто зверху?», в травні мав бути ще якийсь проект», — пригадує волонтер.

По теме:  Диетолог назвала сорт хлеба, который можно есть при похудении

Він очікував, що зйомки «Форт Буаяр» будуть проходити в червні 2022 року, після чого він планував офіційно завершити свою кар’єру ведучого.

Проте ці плани були зірвані країною-агресоркою. 24 лютого 2022 року Росія почала повномасштабну війну проти України, зважаючи на всі події, Притула заявив, що навряд вже повернеться на телебачення.

Раніше Полемика писала про те, що найбільший мовник Америки придбав фільм Антона Птушкіна.