Серіал «Ранкове шоу» з першого сезону завоював увагу мільйонів глядачів в усьому світі.

Вже вийшло 3 сезони, і тепер шанувальники очікують на нову частину.

Про це розповідає Полемика з посиланням на видання People.

Що відомо про 4 сезон серіалу «Ранкове шоу»

Наразі не розголошується інформація про сюжетні лінії 4 сезону, проте, виходячи з того, чим закінчився попередній сезон, наслідки злиття між UBA та NBN, ймовірно, стануть головною сюжетною точкою для сценаристів.

Злиття двох медіакомпаній викликає багато запитань про те, хто все ще матиме роботу та які програми виживуть, включаючи флагманське ранкове шоу UBS, яке вели Алекс Леві та Бредлі Джексон.

Разом зі об’єднанням у фіналі 3 сезону говорилось про те, що Алекс отримає нову роль і справжнє місце за головним столом, тому очікується, що вона опиниться на впливовій посаді в медіакомпанії, як вона і хотіла.

Також не виключено, що наслідки приховування Бредлі участі її брата в повстанні в Капітолії США і надалі впливатимуть на сюжетну лінію та завдадуть їй нових проблем.

Як розповіла шоуранер Шарлотта Стаудт, робота над сценарієм для 4 сезону щойно розпочалась, але шанувальники можуть очікувати побачити відголос 3 сезону у всіх сенсах і для кожного персонажа.

По теме:  Медики из Франции уверены, что у пациентов и врачей разные взгляды на болезни

Звичайно, як і в першому сезоні, «Ранкове шоу» і надалі буде черпати натхнення з реальних заголовків.

Коли вийде 4 сезон «Ранкового шоу»

Інформації щодо дати прем’єри поки що немає, але якщо поточна схема випуску сезону через рік збережеться, можна очікувати вихід 4 сезону вже у 2025 році.

Акторський склад 4 сезону не підтверджено, але Візерспун та Еністон мають повернутися, враховуючи те, що обидві зірки також є виконавчими продюсерами серіалу.

Раніше Полемика писала про фільми 2024 року з високим рейтингом, які не варто пропустити.