Джастін Бібер і його дружина Гейлі поділились з колегами та фанатами радісною новиною.

У соцмережах вони повідомили, що очікують на народження первістка.

Про це пише Полемика з посиланням на допис американського співака в Instagram.

На своїх сторінках в популярній соцмережі пара опублікувала зворушливі відео та фото, де можна помітити кругленький животик обраниці зірки. На фотосесії 27-річна дівчина позувала у білосніжній мережній сукні, яка підкреслила її вагітність, а також у хустині. Тим часом виконавець постав у ролі фотографа.

Кадри, якими знаменитості поділились з шанувальниками, можуть свідчити про те, що таким чином майбутні батьки вирішили поновити свої шлюбні обітниці. У коментарях фанати та зіркові колеги привітали пару із радісною звісткою, залишаючи чимало приємних слів і побажань.

Що відомо про стосунки Джастіна та Гейлі

Співак та модель познайомилися ще у 2009 році, проте зустрічатися вони почали лише у 2015. У минулому пара то сходилася, то розходилася. Окрім цього, паралельно з цим Бібер мав ще скандали зі своєю колишньою дівчиною Селеною Гомес.

По теме:  В лесу из брошенной людьми сетки спасли волчонка: опубликовано трогательное видео

У 2018 році Джастін освідчився Гейлі і того ж року вони зіграли весілля.

Раніше пара не приховувала те, що планує дітей, а також зізнавалася, що обговорювала тему батьківства ще до того, як пішли під вінець. У 2020 році артист розповідав, що хоче мати багато дітей, проте у цьому питанні буде враховувати і бажання своєї обраниці, яка хоче реалізувати певні свої цілі.

Раніше Полемика писала про те, чому поляки закликають не підтримувати Україну на «Євробаченні-2024».