Організатори Євробачення наклали штраф на українську делегацію за частину правди про війну.

Детальніше про ситуацію розповідає Полемика з посиланням на допис співачки alyona alyona в Instagram.

За що оштрафували Україну

Все почалася з того, що українська делегація захотіла підтримати військовополонених Азовсталі та показати всьому світу важливість цієї проблеми, не зважаючи на те, що це заборонено. Врешті-решт, вони вийшли у футболках FREE AZOVSTAL DEFENDERS заради героїв.

Як пояснює реперка, згідно правил, будь-які надписи та бренди знаходяться під забороною. Перед виходом на сцену охорона перевіряє одяг на наявність написів, які, якщо такі є, необхідно заклеїти чорним скотчем або зняти цей одяг.

«Але складнощі в нас почались ще на етапі створення видрукування логотипа на футболці», — розповідає Альона.

За словами співачки, вони обдзвонили декілька поліграфій. Деякі з ним не працювали, а інші ж відмовлялася робити такий принт. Їм вдалось домовитись з однією поліграфією після того, як декілька раз їм подзвонили та слізно попросили допомогти.

«Перед входом у залу наша команда вдягла футболки під свої інші футболки та кофти й змогли пройти з ними в грінрум. Ми знали, що коли будуть показувати повтори виступів всіх артистів, то будуть показувати й саму делегацію. Тому коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ. Ми дуже ризикували, проте все вийшло», — каже артистка.

По теме:  Путін отримав чіткий сигнал від учасників «Рамштайну-17»

alyona alyona не приховує радості, що їм вдалось нагадати світу про українських військовополонених. Вона додала, що штраф — це дрібниця. Важливіше – людське життя. Особливо, коли мова про сучасних героїв.

Раніше Полемика писала про те, що Джастін Бібер вперше стане батьком.