Багатьом подобаються фільми, зняті на реальних подіях, про реальних людей.

Багатьом подобаються фільми, зняті на реальних подіях, про реальних людей.

Деякі навіть мають в телефоні нотатку, куди записують фільми, серіали, проекти, які всі навколо радять переглянути.

Полемика розповідає про список «must-see» від відомого актора, гумориста, ведучого, учасника інтелектуально-розважального шоу Нового каналу «єПитання» Володимира Шумко.

«Міст шпигунів»

Це драма-трилер з Томом Генксом у головній ролі. Події розгортаються під час «холодної війни». Відомий адвокат Джеймс Донован отримує цікаву справу: його клієнт Рудольф Абель, якого підозрюють у шпигунстві на користь Радянського Союзу. На відміну від своїх колег, Донован захищає «приреченого» підсудного не формально, а за всіма принципами справедливості. Це дратує його оточення, проте адвокату вдається пом’якшити вирок зі смертної кари до ув’язнення. Та незадовго після цього в СРСР беруть у полон американського шпигуна Френсіса Паверса, якого запропонували обміняти на Рудольфа Абеля. Адвокат Донован опиняється у центрі цієї небезпечної угоди.

«Дім Гуччі»

Ця гостросюжетна драма про один з найвідоміших домів моди в світі — Gucci. Всі події фільму відбуваються навколо сім’ї, яка асоціюється з розкішшю, багатством, вишуканістю та владою. Та як виявилось, за цим усім прихована і зрада, і брехня, і цинізм, і, врешті, помста. Головні ролі картини блискуче втілили Леді Гага, Джаред Лето, Адам Драйвер, Джеремі Айронс, Сальма Гайєк, Аль Пачіно та інші.

По теме:  34-летня Даша Астафьева позировала в золотистом купальнике и полуобнаженной грудью (ФОТО)

«Феррарі»

Ця захоплююча стрічка про відомого італійського гонщика та підприємця Енцо Феррарі. Розповідь про те, як Енцо вирішує різко змінити своє життя після того, як втратив сина Альфредо та початку темної смуги в особистому житті. В чоловіка з’являється можливість стати учасником у відомій гонці на витривалість Mille Miglia. До того ж він має нову мету – замість мрії стати оперним співаком він вирішив випустити автомобіль, який стане символом швидкості та прекрасного дизайну.

«Король Річард»

У цій спортивній драмі головну роль Річарда Вільямса блискуче втілив Вілл Сміт. Історія розповідає про батька всесвітньо відомих зірок тенісу Сирени та Вінус Вільямс. Він нічого не розумів у професійних тренуваннях, але намагався дати своїм донькам усе. Чоловік був упевнений, що його маленькі дівчатка підкорять вершину світового спорту, і стануть першими ракетками. Під час тренувань доньок від вдавався до нестандартних методів та долав усі перешкоди. Це неймовірно зворушливий фільм про силу сім’ї та наполегливість і непохитну віру.

По теме:  Юрий Горбунов рассказал о ссорах с Катей Осадчей

Раніше Полемика писала про фільми 2024 року з високим рейтингом, які не варто пропустити.