Ветеран російсько-української війни Олександр «Терен» Будько, який втратив на війні дві нижні кінцівки під час бою на Харківщині, став учасником шоу «Холостяк».

Ветеран російсько-української війни Олександр «Терен» Будько, який втратив на війні дві нижні кінцівки під час бою на Харківщині, став учасником шоу «Холостяк».

Олександру 28 років. Він з Рівного.

В інтерв’ю Еммі Антонюк Олександр «Терен» (справжнє прізвище Будько) розповів, яку дівчину очікує зустріти на проєкті. Про це пише Полемика.

«Терен» вважає, що у світі не існує ідеалів краси, тому що в першу чергу його цікавить, що у людини всередині – чим вона живе, як вона мислить, які в неї цінності. Тому, як зізнався Олександр, дівчинку він шукатиме саме обиратиме дівчину за її цінностями, а не за зовнішністю.

«Для мене може бути дівчина, яка не підпадає під стандарти краси, але в ній буде щось таке внутрішня, якась енергія, якась зовнішня риса обличчя, чи просто якась її поведінка, яка буде до себе притягувати. І мені не буде важливо, хто вона, чи вона була взагалі міс чого-небудь. Просто ця людина сама до себе буде притягувати. Тож мені більш важливо, найперше інтелект людини, наскільки вона розділяє його зі мною, життєва позиція, і вже потім звичайно бонусом буде зовнішність людини», — висловився ветерань.

По теме:  В Харькове прогремел взрыв в гаражном кооперативе: есть погибшие (ФОТО)

Новий «Холостяк» наголосив, що він сподівається на щирість та людяність серед учасниць і що вони прийдуть на проєкт не за шанувальниками, а дійсно прийдуть для побудови відносин.

За словами Олександра, він також наполягав на тому, щоб продюсери проєкту оголосили його ім’я до того, як учасниці почали надсилати свої анкети. «Терен» пояснив, що таким чином для учасниць не стане сюрпризом те, що в нього немає двох нижніх кінцівок. Він вважає, що це дозволить прийти на проєкт лише тим, хто справді шукає справжніх почуттів.

Раніше Полемика писала про те, що Джастін Бібер вперше стане батьком.