Українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна прокоментувала чутки про те, що вона розлучилася з чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим через його зраду.

Про це пише Полемика з посиланням на сайт Storinka.

Так, в соцмережах вже доволі тривалий час обговорюють новину про те, що Єфросиніна нібито розлучилась. Блогерка зізналась, що була шокована, коли донька Нана надіслала їй відео з TikTok, де йшлося: «Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв розлучаються. Причина очевидна – молода коханка Тимура», і попросила уточнити, чи є в їхніх стосунках проблеми.

Чутки про розлучення Маша Єфросиніна прокоментувала у новому подкасті «Квиток на Марс», першим гостем якої був її чоловік. Насамперед ведуча спростувала чутки, що коханий зраджував її з молодою дівчиною, а вона нібито їх застала. Блогерка зазначила, що зараз її чоловік служить на фронті, і молоді коханки це останнє про що він там думає.

«Я нікого ніде не заставала. Де я тебе мала застати? Приїхати на Запорізький напрямок, відчинити вашу чоловічу хатинку, забігти і сказати: «Ах, ти, к*рва, відчепися від мого чоловіка». Паливно на двох речах: що я тебе застала, бо цього, звісно, не було, і що ти поділився з кимось», — висловилася Єфросиніна.

По теме:  В. Карасев: «Богдан уйдет из украинской политики»

Сам Хромаєв додав, що люди люблять спекулювати на темі стосунків на відстані, адже багато пар проходять разом чимало випробувань. Він зізнався, що в їхній сім’ї теж виникають різні ситуації, але вдається їх проходити, оскільки вони багато спілкуються і намагаються зрозуміти один одного.

«На цій темі легко спекулювати, бо багато родин живуть на відстані. Випробуються стосунки у всіх. Тому це підґрунтя для того, щоб спекулювати. Мабуть, людям потрібно давати відповідь. Я розумію, що це важка річ — утримувати стосунки на дистанції, але ж у кожного своя ситуація. Я дуже ціную, що в нас є з тобою діалог і порозуміння», — висловився Хромаєв.

Раніше новий «Холостяк» розповів, яку дівчину шукає на шоу.