У липні Netflix пропонує чималий вибір нових серіалів – від захопливих драм до смішних комедій, які гарантовано забезпечать вам незабутні вечори перед екраном.

У липні Netflix пропонує чималий вибір нових серіалів – від захопливих драм до смішних комедій, які гарантовано забезпечать вам незабутні вечори перед екраном.

Полемика розповідає, які серіали варто переглянути на Netflix у липні.

«Чоловік з 1000 дітей»

Дата прем’єри: 3 липня

Цей документальний серіал розповідає про родини, які з тієї чи іншої причини були змушені скористатись донорською спермою, щоб мати дітей. Незабаром усі батьки дізнаються, що один донор став батьком для сотень дітей по всьому світу й отримував за це прибуток.

«Вбивство: Лос-Анджелес»

Дата прем’єри: 16 липня

Цей кримінальний документальний серіал занурить глядачів у світ найгучніших злочинів Лос-Анджелеса, які закарбувались у пам’яті громадськості. У центрі сюжету стоїть шериф, який розслідує тисячі справ та стикається з особливо жорстокими та кривавими випадками. Глядачі отримають можливість побачити деталі розслідувань, дізнатися про методи роботи поліції та відчути напругу, яка супроводжує кожен крок у пошуку злочинців.

«Декамерон»

Дата прем’єри: 25 липня

Серіал «Декамерон» – це неоднозначна історія про знать 14 століття, яка розгортається на тлі класової боротьби під час епідемії Чорної смерті. Аристократи та їхні слуги намагаються врятуватися від смертельної хвороби, що знищує цілі міста та села. Спочатку їхні дні наповнені оргіями та випивкою, але поступово ситуація почала загострюватись та перетворюватись на відчайдушну боротьбу за виживання.

По теме:  В Харькове «на зебре» автомобиль наехал на женщину с коляской: опубликовано видео аварии

Глядачі переконаються, як можуть змінитись людські взаємини під тиском смертельної загрози та як тонка грань між класами розмивається у боротьбі за життя.

Також цього місяця на стримінговій платформі Netflix вийдуть й інші захопливі серіали:

  • «Токійські аферисти» — історія про группу шахраїв з нерухомістю, які борються зі стрімким зростанням цін у Токіо;
  • «Натхненник: мислити як вбивця» — в серіалі розповідається про роботу спеціального відділу поведінкового аналізу ФБР, що займається розслідуванням серійних злочинів;
  • «Бандити в часі» — історія про те, як заучка та фанат історії 11-хлопець Кевін випадково зустрічає групу розбійників, що подорожують у часі та просторі і доєднується до пригоди, яка змінює його ставлення до історії та життя;
  • «Жінки в блакитному» — серіал розповідає про чотирьох жінок, які приєдналися до першої в Мексиці жіночої поліції і намагаються боротися із тогочасними ультраконсервативними нормами.

Обирайте стрічку на ваш смак та очікуйте гучної прем’єри. Насолоджуйтесь новими історіями, які обіцяють бути не менш загадковими!

Раніше Полемика писала про два нові українські серіали, які варто переглянути.