Друзі – це саме ті люди, які приймають нас такими, якими ми є, і підтримують нас у складні часи.

Друзі – це саме ті люди, які приймають нас такими, якими ми є, і підтримують нас у складні часи.

30 липня у світі відзначають Міжнародний день дружби. З цієї нагоди Полемика з посиланням на Кіно 24 склала добірку фільмів та серіалів, які розкажуть про справжню дружбу.

«Недоторканні» (1+1)

Цей французький фільм розповідає про дружбу, яка зав’язується між паралізованим аристократом Філіпом та його помічником Дріссом, за плечами якого не зовсім хороше минуле. Ця історія, заснована на реальних подіях, показує, як дружба здатна змінити життя людей з двох різних світів. Філіп і Дрісс знаходять один в одному підтримку і натхнення, попри всі труднощі і соціальні бар’єри.

«Вже сумую за тобою»

Цей історія про двох найкращих подруг – Міллі та Джесс, які зі шкільного віку разом переживають радісні і складні моменти життя. Коли Міллі дізнається про страшний діагноз, а Джесс – про вагітність, їхня дружба піддається серйозному випробуванню. Фільм показує, як справжня дружба може допомогти подолати всі труднощі.

«Переваги скромників»

Ця кінострічка заснована на однойменному романі і розповідає про школяра Чарлі, який намагається відшукати своє місце в житті. Він знаходить друзів Сема і Патріка, які допомагають йому відкрити нові горизонти і знайти себе. Ця зворушлива історія показує, як дружба здатна змінити життя і допомогти подолати внутрішніх демонів.

По теме:  Топ-3 комедійних серіали, щоб розслабитися після важкого дня: рекомендації від Анатолія Анатоліча

«Друзі»

Цю добірку важко було б уявити без цього культового серіалу. Він розповідає про життя і відносини шістьох друзів – Рейчел, Моніку, Фібі, Джої, Чендлера і Росса, які разом проживають радощі і долають труднощі. Цей серіал став символом справжньої дружби і підтримки, яку важливо мати кожній людині.

«Як я зустрів вашу маму»

Це серіал про Теда Мосбі і його друзів – Маршалла, Лілі, Робін і Барні. Тед згадує свої пригоди у пошуках справжнього кохання, розповідаючи про це своїм дітям. Через ці історії, глядачі розуміють, як важлива підтримка друзів у моменти злетів та падінь, в моменти радості і горя.

«Велика маленька брехня»

Цей драматичний серіал розповідає про життя п’яти жінок у Монтереї, Каліфорнія. Їхня дружба формуються на тлі інтриг, скандалів і таємниць. Головні героїні – Маделін, Селеста, Джейн, Рената і Бонні – зіштовхуються з численними викликами, але їхня дружба стає опорою у скрутні часи.

Кожен з цих фільмів та серіалів нагадає вам, наскільки важливо мати друзів, які завжди підтримують нас і допомагають пройти через труднощі життя.

По теме:  Прем’єри липня: 7 серіалів на Netflix, які заслуговують на вашу увагу

Раніше Полемика писала про найкращі фільми про подорожі у часі, від яких неможливо відірватися.