Не всі фільми закінчуються за принципом «і жили вони довго і щасливо».

Не всі фільми закінчуються за принципом «і жили вони довго і щасливо».

Є чимало цікавих кінострічок, кінець яких або залишається відкритим, або ж взагалі сумний, хоча й оригінальний.

Полемика склала добірку з 5 фільмів без хепі-енду, які залишать цікавий «післясмак».

«Жінка в чорному»

Готичний фільм жахів розповість про адвоката, який дізнається про існування привида жінки. Головного героя затягує у містичні події. Відкритий фінал змусив глядачів до сих пір розмірковувати над тим, що ж відбулося наприкінці фільму.

«Великий Гетсбі»

Ця кінострічка з Леонардо Ді Капріо у головній ролі залишить після себе неймовірний післясмак. Драматична історія, чудова гра акторів та ефектні декорації – «картинка» неймовірно вразить вас. Але фінал стрічки точно не підійде для любителів хепі-ендів, хоча сам фільм точно вартий уваги.

«До зустрічі з тобою»

Драма з Емілією Кларк спочатку змусить вас щиро радіти, адже ви спостерігатимете, як розвиваються романтичні стосунки між головними героями. Втім, кінець фільму змусить вас плакати. І цей фільм точно про не те, що в реальному житті буде «як у казці».

По теме:  Ирина Верещук рассказала о планах Гончарука: Представителя Кабмина в Раде могут уволить

«Краса по-американськи»

Історія про 42-річного чоловіка, який раптово розуміє, що його життя стало нудним та більше не приносить щастя. І коли він вирішує усі змінити, він зустрічається з новою проблемою.

«Загублена»

Ця кінострічка триматиме вас у напрузі, але не «відпустить» навіть після фіналу. Фільм розповідає про жінку, яка раптово зникає, а її чоловіка звинувачують у її вбивстві. Втім, глядачам доведеться спостерігати за тим, що насправді сталося у цій сім’ї.

Раніше Полемика писала про про четвертий сезон «Бріджертонів».