Серіал
Після ракетних обстрілів хочеться переключитися і відволіктися від новин.

Після ракетних обстрілів хочеться переключитися і відволіктися від новин.

Саме так і робить ведучий Анатолій Анатоліч, який розповів про чудові серіали, які допоможуть позбутись тривоги.

У своєму профілі в Instagram шоумен поділився кількома рекомендаціями. У його список потрапили легкі серіали з класним гумором, передає Полемика.

Серіал «Це — ми»

Улюбленим серіалом Анатолія і його дружини Юлії у комедійному жанрі він назвав шоу «Це — ми». Основні події розгортаються довкола родини, яка має свої таємниці, драми, образи та щасливі спогади, які об’єднують.

За словами Анатоліча, це надихаюча історія про кохання, стосунки, дітей, батьків, про минуле і майбутнє. Цей серіал рекомендується до перегляду із коханою людиною.

Серіал  «Як я зустрів вашу маму»

Також шоумен радить звернути увагу на комедійний серіал «Як я зустрів вашу маму». Картина розповідає про компанію друзів, які потрапляють у різні кумедні ситуації, шукаючи своє справжнє кохання. Серіал наповнений різноплановим гумором, філософськими роздумами та дурнуватими ситуаціями.

По теме:  ОПЗЖ: Ответственность за новые смерти от коронавируса полностью лежит на действующей украинской власти

Серіал «Секс і Каліфорнія»

Замикає трійку проєкт «Секс і Каліфорнія» з Девідом Духовни у головній ролі. Історія розповідає про відомого письменника, який переживає період творчої кризи.

Щоь віднайти втіху, він поринає у тусовки з жінки, але це не приносить йому істинного щастя, тож він продовжує пошуки сенсу життя, намагаючись відновити зв’язок із донькою-підлітком.

Раніше Полемика писала про культові фільми про обмін тілами, які подарують вам незабутні враження.