The Sims
Після шаленого успіху фільму «Барбі» в США вирішили екранізувати усім відому гру The Sims.

Марго Роббі разом з чоловіком Томом Акерлі офіційно підтвердили свою участь у створенні фільму за мотивами всесвітньо відомої гри The Sims.

Це стало відомо після піврічних спекуляцій і очікувань фанатів. Компанія Electronic Arts (EA), творець цієї культової серії ігор, нарешті зробила анонс проєкту, над яким працюватимуть Роббі та Акерлі через свою продюсерську компанію LuckyChap Productions.

Про це пише Полемика з посиланням на Dailymail.

Режисером фільму стане Кейт Геррон, яка отримала популярність після роботи над серіалом «Локі» від Marvel. Вона також спільно з Брайоні Редман, сценаристом «Доктора Хто», візьметься за сценарій майбутнього фільму. Попри офіційне підтвердження проєкту, точний графік зйомок та дата виходу фільму наразі невідомий.

Яким буде новий фільм на основі The Sims

Кейт Горман, віце-президент EA і генеральний менеджер франшизи The Sims, заявила, що бажання команди, аби фільм справив на людей таке ж враження, як і фільм «Барбі», який Роббі продюсувала і в якому виконала головну роль. Вона підкреслила, що фільм має передати справжній досвід гри в The Sims, завдяки чому глядачі отримають змогу зануритися в знайомий і улюблений світ гри, який став частиною життя мільйонів людей.

По теме:  Вера Брежнева в пикантной позе на яхте покорила Сеть (ФОТО)

Лора Мілле, президент EA Entertainment, зазначила, що це нова глава в історії The Sims, завдяки якій вони зможуть залучити нових фанатів до цієї культової гри. Вона також додала, що The Sims вже понад 25 років є однією з найулюбленіших і найпродаваніших франшиз у світі, захопивши понад 500 мільйонів гравців.

Проєкт від LuckyChap Productions має на меті задовольнити існуючих фанатів The Sims і зробити гру та її ідеї доступними для нових поколінь. Враховуючи успіх «Барбі» в минулому році, який зібрав понад 1,4 мільярда доларів у світовому прокаті,  фільм про гру The Sims має усі шанси стати таким же популярним.

Раніше Полемика писала про те, який фільм представлятиме Україну на Оскарі-2025.