Вдалий старт може додати сил кожній з команд на подальшу боротьбу за вихід в плей-офф.

24 листопада в рамках фінального етапу Чемпіонату світ з футболу пройде зустріч Уругвай — Республіка Корея. Це буде перший тур групового раунду, тому від результатів зустрічі буде багато чого залежати. Адже вдалий старт може додати сил кожній з команд на подальшу боротьбу за вихід в плей-офф.

Коротка інформація про суперників

Незважаючи на те, що обидві команди скоріше відносяться до міцних середняків, ніж до топів, протистояння в цій парі може стати найцікавішим в першому турі. Команди проповідують відкритий стиль гри. Тому можна не сумніватись, що яскравих моментів в матчі буде багато. В Уругваю за лінію атаки відповідають Кавані, Нуньєс та Суарес. У південнокорейської збірної також є чим відповісти. На вістрі атаки команди знаходяться Сон Хі Мін та Хі Чан Хван, які набрали хорошу форму.

Уругвай пройшов на Мундіаль з третього місця в групі серед команд Південної Америки, поступившись тільки таким грандам як збірні Бразилії та Аргентини. Команда активно готувалася до Чемпіонату світу, провівши серію товариських зустрічей. Команда добре проявила себе. Чого тільки варті перемоги над Мексикою (3:0) та Панамою (5:0). Трохи затьмарила успіхи мінімальна поразка від збірної Ірану.

По теме:  Ушел из футбола на завод. Бывший игрок "Ювентуса" теперь делает часы

Південна Корея ж пройшла в фінальний етап Чемпіонату світу з другого місця, поступившись двома очками збірній Ірану. В підготовці до Мундіалю корейські футболісти зіграли серію товариських зустрічей. Команда програла тільки бразильцям. А в недавній грі з досить потужною збірною Камеруну, південнокорейці перемогли з рахунком 1:0. Команда показує якісну гру, тому у колективу є досить високі шанси навіть на вихід в плей-офф.

Ставки на гру Уругвай — Республіка Корея по лінії Паріматч

В букмекерській конторі Паріматч на гру пропонуються такі коефіцієнти:

  • Перемога Уругваю – 1,84;
  • Нічия – 3,45;
  • Перемога Республіки Корея – 4,90.

Крім основних результатів пропонуються ставки на додаткові ринки, серед яких є велика кількість унікальних пропозицій. Але найбільш популярними є такі варіанти:

  • тотали;
  • фори;
  • точний рахунок;
  • ставки на кутові, фоли, удари по воротах та інші статистичні показника;
  • індивідуальна результативність команд;
  • ставки по таймах та інше.

Де робити ставки на ЧС-2022

Рекомендується обирати тільки перевірені букмекерські контори, такі як Паріматч. Тут пропонується широкий вибір ставок на різні види спорту. Головними перевагами компанії також є: швидкий вивід коштів, наявність додаткових функцій та щедра бонусна політика.

По теме:  Девушка бросила порно ради футбола. Теперь переполненные стадионы обеспечены

Також користувачі відзначають легкість в користуванні сайтом. А до більшості спортивних подій пропонуються прямі відеотрансляції.