Український футболіст Михайло Мудрик ніяк не може знайти себе в грі у англійському футболі.

Українець з’являється на полі переважно із заміни, а уболівальники Челсі не приховують свого розчарування від виступів лівого вінгера.

Хоча в останніх матчах Челсі Михайло таки зміг забити. Мудрик оформив два голи у минулих чотирьох зустрічах «синіх» та із гарним настроєм поїхав у збірну України.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на 24 канал.

Складний період у кар’єрі Мудрика

Лівий вінгер засмутив голкіперів Лідса на Кубок та Лестера в АПЛ. В обидвох зустрічах, де забивав українець, Челсі виходило переможцем  – двічі по 3:2.

Після останніх результативних дій Мудрика в Англії почали розмірковувати, чи зміцнилась довіра керівництва лондонського клубу до українського футболіста. У виданні провели аналіз та встановили, що Мудрик демонструє менше впевненості, якщо порівнювати із періодом, коли він тільки перейшов у Англію.

У джерелі не виключають варіанту із продажем Михайла в інший клуб, де він таки спробує повністю розкрити свій талант та потенціал.

На жаль, цього сезону Мудрик ефективніший з лави запасних. В останнє він це продемонстрував у грі проти Ньюкасла, але йому все ще не бракує стабільності. Наразі існує ризик того, що його продадуть у наступне трансферне вікно і його талант буде реалізований в іншому клубі.

По теме:  Украинец – снова самый сильный человек на планете!

Раніше Полемика писала про те, з яким результатом завершився поєдинок «Інтер» — «Наполі».