Всесвітньо відомі футболісти Кріштіану Роналду з Аль-Насра та Ліонель Мессі з Інтер Майамі втратили статус найбагатших футболістів планети.

Їх обігнав скромний Фаїк Болкіах із Брунея, який нині є найбагатшим футболістом у світі. Цікаво, що йому навіть не довелося заробляти гроші своєю грою.

Про це пише Полемика з посиланням на The Sun.

Журналісти розповіли, що футболіст команди «Чонбурі» родом із дуже багатої родини. Його батько — султан Брунея і вважається одним із найбагатших монархів планети.

Нині статки Болкіаха оцінюють в 16 мільярдів фунтів стерлінгів. Ця сума в 12 разів більша, ніж та, яку за свою кар’єру заробили Мессі та Роналду разом узяті.

У свій час Болкіах пробував свої сили в англійських командах. Він грав у молодіжних складах «Челсі», «Арсеналу», «Лестера» та «Саутгемптона», проте там у нього не склалося і він вирішив підкорити чемпіонат Таїланду.

Для довідки

Фаїк Болкіах народився 1998 року в Лос-Анджелесі, США. З 2016 по 2018 рік він виступав у складі збірної Брунея, але брав участь лише у шести матчах, у яких забив один гол.

Перед переїздом до Таїланду Болкіах спробував свої сили в чемпіонаті Португалії у складі «Марітіму», однак так і не зіграв жодного матчу за цю команду.

По теме:  Тайгер Вудс заговорил: гольфиста-миллиардера выписали из больницы после ДТП

Нагадаємо, польські фермери закликають Путіна «навести лад в Україні».