Український півзахисник Олександр Зінченко поділився думками щодо гри України та Ісландії, яка відбудеться 26 березня в місті Вроцлав.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на Інформатор.

Гравці української збірної продовжують інтенсивно готуватися до фіналу плей-офф відбору Євро-2024. Цей поєдинок вони проведуть проти Ісландії. Лівий захисник збірної України Олександр Зінченко висловився щодо манери гри «вікінгів». Гравець також нагадав про важливість всесторонньої підтримки України.

Матч Україна — Ісландія

Зінченко вважає, що українська команда доволі сильна і в неї є всі шанси показати хорошу гру.

«Ми маємо підтвердити свій статус, тому що я вважаю, що в нас дуже сильна збірна, хороші футболісти. Нам потрібно показати свою найкращу гру», — сказав він.

Лівий захисник розповів, що команда Реброва ретельно готується до матчу та детально розібрала гру ісландців. За його словами, «вікінги» люблять грати на контратаках.

«Протягом підготовки ми більше фокусуємося на своїй грі. Хоча так, ми аналізували збірну Ісландії, бачили її сильні та слабкі аспекти. Побачимо, чим усе закінчиться. Ісландці люблять грати в чотири захисники та діяти на контратаках. У них є виконавці, на яких треба звернути увагу. Однак насамперед потрібно відштовхуватися від своєї гри, а там, далі, все буде видно», — висловився футболіст про команду Ісландії.

По теме:  В Україні визначились з трійкою ведучих Нацвідбору на Євробачення 2024

Зінченко зазначив, що українську збірну дуже надихають вболівальники, тому команда дуже зраділа, дізнавшись, що буде повний стадіон.

«Підтримка від наших вболівальників завжди нам допомагає», — додав він.

Європа повинна підтримувати Україну

Зінченко також нагадав про важливість підтримки України. Він наголосив, що українські воїни — це щит для всієї Європи, тому цивілізоване суспільство має завжди пам’ятати про це і допомагати Україні здобути перемогу над агресором.

«Звісно, потрібно щодня говорити про те, що Україна потребує світової підтримки, про це треба кричати. Потрібно нагадувати людям, щоб ніхто не забував про це. Як я вже раніше казав, Україна наразі — щит для всієї Європи. Зараз війна в нашій країні, а завтра може бути вже у вашій. Тому важливо підтримувати один одного. Добро завжди перемагає зло», — наголосив футболіст.

Раніше Полемика писала про те, чому Мудрик може попрощатись з Челсі.