«Арсенал» українця Олександра Зінченка на виїзді провів матч протии команди «Тоттенгем» у рамках 35-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ).

Поєдинок завершився з рахунком 2:3 на користь «канонірів».

Про це пише Полемика з посиланням на ТСН.

У першому таймі команда Мікеля Артети тричі вразила ворота суперника. На 15-й хвилині півзахисник «шпор» П’єр-Еміль Гейб’єрг головою забив у власні ворота після навісу Мартіна Едегора з кутового.

На 22-й хвилині господарі могли зрівняти рахунок, але гол Мікі ван де Вена не зарахували через офсайд після перегляду відеоповтору (VAR).

На 27-й хвилині «гармаші» забили другий гол. Букайо Сака отримав діагональ від Кая Гаверца, змістився в центр та точно пробив у дальній кут.

На 38-й хвилині «Арсенал» втретє пробив у ворота суперника. Гаверц забив головою після подачі Деклана Райса з кутового.

У другому таймі «канонірів» очікувала небезпечна ситуація. Підопічні Ангелоса Постекоглу майже змогли оформити камбек. На 64-й хвилині голкіпер «Арсеналу» Давид Рая помилився з передачею від власних воріт і захисник «шпор» Крістіан Ромеро моментально скористався моментом і забив перший гол для своєї команди.

На 87-й хвилині «Тоттенгем» впритул наблизився до «Арсенала» в рахунку. Райс замість м’яча вдарив ногою суперника у своєму штрафному – арбітр передивився епізод на VAR і призначив пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Сон Хин Мін.

По теме:  Пеле сделали прививку от коронавируса (фото)

На останніх хвилинах матчу «шпори» великими силами атакували в надії забити третій гол та уникнути поразки, але «каноніри» стримали натиск та здобули важливі три очки.

Варто зазначити, що Зінченко увесь матч провів на лавці для запасних.

Раніше Полемика писала про те, які суттєві зміни очікують на збірну України та інші команди на Євро-2024.