На мюнхенській «Альянц Арені» сьогодні розпочинається Євро 2024.

14 червня господарі турніру, Німеччина, зустрінуться з Шотландією у першому матчі групи A. Для Німеччини це чудовий шанс реабілітуватися після попередніх невдач, тоді як Шотландія прагне вперше в історії потрапити до плей-офф.

Про це пише Полемика з посиланням на Statbet.

Збірна Німеччини: які зміни в команді

Півзахисник «Баварії» Александер Павловіч не зможе взяти участь в іграх турніру через хворобу. Його замінить Емре Джан з «Боруссії Дортмунд», хоча він, ймовірно, не потрапить до основного складу. Тоні Кроос, який заявив про завершення кар’єри після цього турніру, почне матч у стартовому складі. Кай Хаверц, який відзначився голом у товариському матчі проти Греції, очолить атаку.

«Ми готові до викликів і сповнені рішучістю показати найкращий футбол», — зазначив головний тренер Юліан Нагельсманн.

Збірна Шотландії

Шотландія, яка має лише одну перемогу в останніх дев’яти матчах, прагне подолати невдачі минулого та зробити історичний прорив. Капітан Андрю Робертсон відновився після травми, а Скотт Мактоміней та Джон Макгінн можуть продемонструвати потужний дует у півзахисті.

По теме:  Чи стануть країни НАТО сторонами конфлікту, якщо введуть свої війська в Україну: у Бундестазі дали відповідь

Прогноз букмекерів

Абсолютним фаворитом поєдинку букмекери вважають німецьку збірну. На перемогу підопічних Юліана Нагельсманна приймаються ставки з коефіцієнтом 1,32. Нічия – 5,50. Виграш шотландців стане гучною сенсацією – 10,50.

Де дивитися матч

Трансляція матчу Німеччина – Шотландія буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів. В Інтернеті поєдинок ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO.

Раніше Полемика писала про те, що Лунін розглядає можливість зміни клубу.