Повертаючись додому після відпочинку, ви часто буваєте засмучені.

Бо замість шведського столу чи коктейлю біля басейну, готуєте собі сніданок і бігом біжите на роботу. Ба більше, люди часто роблять одну річ, з якою не варто поспішати одразу по поверненні додому.

Від якої звички варто відмовитись після повернення додому з поїздок, розповідає Полемика з посиланням на відео лікаря Джейсона Сінгха у TikTok.

Що краще не робити після повернення з відпустки

Як зазначає фахівець, якщо ви повертаєтеся додому з відпустки, і зупинялись у великому готелі, у вас є ризик привезти з собою постільних клопів. Саме тому не варто розпаковувати валізи одразу ж після повернення додому.

За словами Сінгха, постільні клопи зазвичай вилуплюються протягом 6-10 днів, і потребують крові невдовзі після вилуплення, щоб продовжити свій розвиток.

Він пояснив, що якщо ваша валіза залишиться не розібраною хоча б два тижні, будь-які створіння, хоч клопи, хоч щось інше, ймовірно, загинуть через голодування та висихання.

Як перевірити наявність клопів у вашому готельному номері

Однією з найбільших та найочевидніших ознак наявності клопів у готельному номері є темні плями на стінах, плями крові на простирадлах, матрацах, подушках. Також на наявність клопів може вказувати затхлий запах у кімнаті.

По теме:  Топ-3 популярних туристичних маршрутів України для подорожей автомобілем

Якщо ви помітили такий неприємний запах та плями — не розпаковуйте свою валізу після прибуття в готель і негайно зверніться до адміністратора.

Раніше Полемика писала про те, чому влітку краще обирати ранні авіарейси.