Site icon Полемика

Куди не варто їхати, щоб не зіпсувати собі відпочинок: названі 4 европейських міста, переповнених туристами

Європа

Куди не варто їхати, щоб не зіпсувати собі відпочинок: названі 4 европейських міста, переповнених туристами

Втім, як показав досвід тих же Барселони або Венеції, гостей там не меншає.

Експертка з подорожей і блогерка Сара Родрігес в інтерв’ю Daily Express поділилася чотирма місцями в Європі, які вона вважає надмірно жвавими, абсолютно не бажаючи туди повертатися. Про це передає Полемика.

Позітано, Італія

Мальовничий ландшафт цього невеликого курортного містечка, що вважається перлиною узбережжя Амальфі на півдні Італії, вже давно отримав статус культового. Барвисті будівлі, що підносяться на скелях, які виходять на Середземне море, надали Позітано прізвисько «вертикальне селище». Але незважаючи на те, що це одне з найгарніших приморських місць на узбережжі, за словами Сари, атмосфера там була занадто «метушливою», що не дала Позітано можливості по-справжньому продемонструвати свою красу.

Париж, Франція

«Місто кохання» – одне з найвідвідуваніших місць у Європі, але Сара – лише один із багатьох відвідувачів, які не були вражені знаменитим французьким містом.

За її словами, бульвари Парижа переповнені туристами, які створюють безкінечнні черги до визначних пам’яток.

Міконос, Греція

Жвавий туристичний період на цьому грецькому острові зазвичай триває з Великодня до кінця жовтня, пік якого починається із середини липня до кінця серпня. У цей час острів відвідують люди різного віку, які готові заплатити величезні суми за перебування там, але натомість отримують шалені натовпи.

За словами Сари, неймовірну красу острова затьмарювали п’яні відпочивальники та тусовщики. Також псували затишність острова галасливі пляжі та дорогі ресторани.

Амстердам, Нідерланди

Останніми роками нідерландська столиця Нідерландів почала проводити боротьбу з надмірним туризмом і навіть запустила кампанію, яка забороняє парубоцькі вечірки. Хоча Амстердам у багатьох асоціюється з яскравою культурою, багатою історією і красивими каналами, натовпи відвідувачів роблять його неймовірно жвавим.

Щоб потрапити до музею, вам доведеться витратити купу часу в черзі, а забронювати столику ресторані – надскладне завдання.

Раніше Полемика писала, що у Копенгагені планують винагороджувати «екологічних» туристів.

Exit mobile version