Що пити восени
Початок осені характеризується непередбачуваними температурними «гойдалками».

В цей час організм стає особливо вразливим до вірусів.

Для зміцнення імунітету і зниження ризику захворювання, важливо не лише одягатися по погоді, але вживати правильну їжу та напої. Полемика з посиланням на Gazeta.ua розповість, які напої допоможуть захистити організм від простуд та вірусів цієї осені.

Імбирний чай

Імбир — потужний природний антиоксидант і протизапальний засіб. Він не тільки зміцнює імунітет, але й зігріває, що особливо важливо під час перепадів температур. Якщо додати до напою лимон і мед, то можна отримати справжню вітамінну бомбу.

Чай з шипшини

Шипшина містить вітамін C, який необхідний для захистк імунітету. Регулярне вживання цього напою сприятиме підвищеню опірності організму до вірусів і застуд.

Зелений чай

Цей чай містить антиоксиданти, які допомагають боротись з вільними радикалами, зміцнюючи імунну систему. Крім того, зелений чай має легку антисептичну дію, що може допомогти запобігти розвитку інфекцій.

Молоко з куркумою

Молоко з куркумою або як його ще називають «золоте молоко» — це відомий рецепт у народній медицині. Куркума володіє сильними протизапальними властивостями, а тепле молоко заспокоює горло і підтримує теплообмін в організмі.

По теме:  В Швеции создали самый маленький McDonald's в мире .. для пчел. ВИДЕО

Щоб не підхопити вірус через перепади температур, пийте ці напої щоденно і дотримуйтесь правильного раціону харчування.

Восени варто додати до раціону такі овочі, як буряк, фенхель, гарбуз, баклажан, а також журавлину. Ці продукти також допоможуть зміцнити імунітет.

Раніше Полемика писала про те, як правильно харчуватися на тлі стресу.