"Укрзалізниця" скасовує всі поїзди до Одеси та Запоріжжя на період тривалої комендантської години. Про це повідомляє пресс-служба перевізника. 

В Одесі й області комендантська година триватиме з 22:00 8 травня до 5:00 10 травня. У цей час заборонено перебувати на вулицях без спеціальних перепусток і посвідчень.

На період дії подовженої комендантської години в добу 9 травня тимчасово скасовано приміські поїзди та поїзди далекого сполучення, які курсують до Одеси та зворотно. Також протягом дії комендантської години в місті буде зачинений залізничний вокзал станції Одеса-Головна.

На час довгої комендантської години також скасовано всі поїзди і в Запоріжжі.

На період дії подовженої комендантської години з 19:00 8 травня до 5:00 10 травня тимчасово скасовано приміські поїзди, які курсують до Запоріжжя та зворотно. 

На період дії комендантської години вхід і вихід із залізничного вокзалу Запоріжжя з міркувань безпеки може бути обмежений силовиками. 

Посадка в поїзди далекого сполучення можлива лише для транзитних пасажирів або для пасажирів, які прибули на вокзал заздалегідь, до початку дії комендантської години.

По теме:  ЗСУ знищили російський склад боєприпасів у Чорнобаївці - Арестович

"Подробиці" підготували матеріал про те, якою буде комендантська година на 9 травня в різних регіонах України.

По материалам: Подробности