Міні-застосунок на базі Telegram продовжує збирати прихильників по всьому світу.

Кількість активних гравців стрімко зростає. І не дивно, адже механізм заробітку криптовалюти у цій грі дуже простий. До того ж, він не потребує жодних вкладень.

Тапаючи на хом’яка, ви заробляєте внутрішньоігрові монети, які можна витратити на прокачку своєї біржі. А щоб збільшити прибуток, розробники додали у гру різні завдання. Наприклад, комбо карти дозволяють отримати на ігровий рахунок 5 млн монет. Сьогодні Полемика детальніше розповість, які комбо карти варто купувати в Hamster Kombat 22-23 липня, щоб виграти бонус.

Комбо карти в Hamster Kombat

Комбо картки – це унікальний набір із трьох карт, яка вікривається щодня о 15:00 (за київським часом). Збір усіх комбо карток дає гравцям шанс отримати 5 млн монет. Ці ресурси можна витратити на збільшення пасивного прибутку.

Комбінація постійно змінюється. У вас є лише 24 години, щоб скористатись актуальним набором, адже о 15:00 23 липня сьогоднішні картки «згорять».

Комбо карти 22-23 липня

  • Картка №1 — Special.
  • Картка №2 — Web3.
  • Картка №3 — Legal.
По теме:  Facebook заплатит рекордный штраф в 5 миллиардов долларов

Як купувати комбо картки

  • Зайдіть у Telegram, використовуючи свій смартфон.
  • Далі вікдрийте міні-застосунок Hamster Kombat.
  • Натисніть на кнопку «Комбо», яка розташована з правого боку над зображенням хом’яка. Також до комбо карт можна перейти, натиснувши на кнопку «Mine», яку ви побачите в полі під зображенням тваринки.
  • Актуальні комбо карти ви зможете знайти у розділах «Markets», «Legal», «PR & Team», «Web3» чи «Specials». Шукайте і купуйте усі актуальні карти з набору.

Якщо у вас бракуватиме ресурсів для покупку, спробуйте зайти у чат-бот гри пізніше, поки на вашому рахунку накопичаться монети.

Крім того, деякі карти вимагатимуть виконання простих завдань. Наприклад, підписка на YouTube-канал, перегляд відео, запрошення декількох друзів у гру або апгрейд певної карти.

Щойно ви придбаєте усі карти з набору, на екрані ви побачите сповіщення про успішну транзакцію. Після цього 5 млн монет будуть перераховані на ваш баланс.

Поради щодо використання комбо карток

Винагороду, яку ви отримуєте за збір актуальної комбінації, ви можете використовувати для покупки нових або підвищення рівня раніше придбаних карт, адже це допомагає збільшувати пасивний прибуток.

По теме:  Які комбо картки потрібно купувати у грі Hamster Kombat на 2-3 вересня

Рекомендуємо уважно обирати карти і звертати увагу на те, який прибуток вона приносить. Наприклад, вигідною буде покупка карти за 10,000 монет, яка приносить +1к прибутку на годину, адже вона окупиться всього за 10 годин.

Також радимо вам продумувати свої покупки, щоб мати ресурси для придбання більш вигідної карти.

Якщо куплені комбо карти не відображаються у полі зверху, оновіть  сторінку, натиснувши на три крапки у верхньому правому куті екрана.

Інші проєкти

Новачкам, які тільки починають знайомитись з світом криптовалюти, радять починати знайомство з міні-застосунків на базі Telegram. Механізм ігор-«тапалок» дуже простий і більшість з них не потребують вкладень. Рекомендуємо звернути увагу на:

Майбутнє Hamster Kombat

Розробники продовжують активно працювати над проєктом, щоб зробити його цікавішим для нової аудиторії.

Крім того, кількість активних гравців стрімко зростає перед прийдешнім випуском токена HMSTR на блокчейні TON, який, за попередньою інформацією, має відбутися вже дуже скоро.

По теме:  Нові комбо карти у грі Hamster Kombat на 5-6 серпня

Рекомендуємо зареєструватись на цих біржах, адже можуть включити токен в свій лістинг і допоможуть вам вивести зароблені гроші.

  • KUCOIN — перспективна біржа, на якій буде Pre-Market токенів Hamster Kombat;
  • BINANCE – відома своєю надійністю та зручним функціоналом;
  • OKX – ідеально підходить як для новачків, так і досвідчених трейдерів завдяки інтуїтивному інтерфейсу;
  • ByBit – приваблює широку клієнтську базу та передові технології;
  • BingX – виділяється своєю надійністю та зручністю використання;
  • GateIO – підтримує безліч криптовалют та надає гарантовані торгові опції;
  • WhiteBit – зарекомендувала себе високими стандартами безпеки та зручністю використання.

Раніше Полемика писала про простий спосіб заробітку криптовалюти в Telegram без вкладень .