Створений на базі Telegram, міні-застосунок Hamster Kombat здобув шалену популярність серед користувачів, які шукають способів заробити криптовалюту без вкладень.

Фармити монетки у цій грі дуже просто – тапайте на хом’яка і виконуйте завдання. Це допомагає розвивати віртуальну біржу і збільшувати пасивний прибуток.

Найпопулярнішим серед гравців стало таке просте завдання як комбо карти, зібравши які можна отримати 5 млн монет. Сьогодні Полемика детальніше розповість, які комбо карти потрібно купувати в Hamster Kombat 5-6 серпня.

Що таке комбо карти Hamster Kombat і чому їх потрібно збирати

Комбо картки – це унікальна комбінація із трьох карт, яка оновлюється щодня о 15:00 (за київським часом) і може бути використана для отримання бонусу лише протягом 24 годин. Тому радимо слідкувати за новинами за нашому сайті, щоб не втратити шанс виграти свій приз сьогодні.

Винагорода, яку ви отримаєте за придбання актуальних комбо карт, допоможе вам прокачати свою біржу і збільшити пасивний прибуток.

Комбо карти 5-6 серпня

  • Картка №1 — TON + Hamster Kombat = Success.
  • Картка №2 — Premarket Launch .
  • Картка №3 — Top 10 cmc pairs.

Де придбати актуальні комбо карти

Вхід у гру. Зайдіть у Telegram зі свого смарфтону і відкрийте міні-застосунок Hamster Kombat.

По теме:  Xiaomi представил смартфон с камерой 108 Мп: фото, видео

Пошук комбо карт. Натисніть на кнопку «Комбо», яка розташована з правого боку над зображенням хом’яка, або кнопку «Mine», яку ви знайдете в полі знизу.

Починайте пошук з вкладок «Web3» чи «Specials», оскільки саме там найчастіше з’являються нові карти. Після цього варто перевірити вкладки «Markets», «Legal», «PR & Team» на наявність актуальних карт. Коли ви знайшли потрібну карту, вам слід її придбати.

Якщо вам не вистачає монет для купівлі карт, зайдіть у гру пізніше. За декілька годин на вашому рахунку накопичиться достатня кількість ресурсів монет, щоб завершити збір комбінації.

Вам також варто знати, що деякі карти вимагатимуть виконання додаткових завдань. Це може бути підписка на YouTube-канал, перегляд відео, запрошення друзів у гру або апгрейд інших карт.

Щойно ви отримаєте сповіщення про збір усіх комбо карт, на ваш ігровий баланс нарахують обіцяний бонус – 5 млн монет.

Як комбо карти впливають на збільшення пасивного прибутку

Додаткові монети, які ви отримаєте за збір актуального комбо, радимо витрачати на купівлю нових або апгрейда раніше придбаних карт, адже це допомагає збільшувати пасивний прибуток.

По теме:  1 млн монет чекає на вас: який секретний шифр заховали в Hamster Kombat 13 червня

Уважно роздивіться всі картки і обирайте ту, яка приносить більший прибуток за годину. Наприклад, вигідно купувати карту за 3,000,000 монет, яка приносить +300к прибутку на годину, адже вона окупиться всього за 10 годин.

Не варто «обнуляти» свій рахунок, купуючи багато карток, адже наступного дня вам може не вистачити на придбання нових карток з набору.

Комбо карти повинні з’явитися у полі над хом’яком. Якщо карти не відображаються у полі зверху, потрібно оновити сторінку, натиснувши на три крапки у верхньому правому куті екрана.

Інші проєкти

Ігри-«тапалки» — це чудова можливість у цікавий спосіб заробити криптовалюту в Telegram. До того ж, багато з таких криптопроєктів дозволяють робити це без жодних вкладень. Hamster Kombat вже має чимало аналогів, які можуть вас зацікавити:

Коли буде лістинг Hamster Kombat

Нещодавно стало відомо, що довгоочікуваний лістинг токенів HMSTR для гри Hamster Kombat, який мав відбутися в липні, було відкладено. Наразі команда зберігає мовчання, підживлюючи спекуляції.

По теме:  Секретний шифр азбуки Морзе в Hamster Kombat на 17-18 вересня

Втім, засмучуватись не варто, адже в найближчі місяці випуск токенів таки має відбутися. Поки ви знаходитесь в очікуванні лістингу, радимо не гаяти час і зареєструватись на великих біржах, які планують включити токен в свій лістинг і допоможуть вам вивести зароблені гроші.

  • KUCOIN — перспективна біржа, на якій буде Pre-Market токенів Hamster Kombat;
  • BINANCE – відома своєю надійністю та зручним функціоналом;
  • OKX – ідеально підходить як для новачків, так і досвідчених трейдерів завдяки інтуїтивному інтерфейсу;
  • ByBit – приваблює широку клієнтську базу та передові технології;
  • BingX – виділяється своєю надійністю та зручністю використання;
  • GateIO – підтримує безліч криптовалют та надає гарантовані торгові опції;
  • WhiteBit – зарекомендувала себе високими стандартами безпеки та зручністю використання.

Раніше Полемика писала про простий спосіб заробітку криптовалюти в Telegram без вкладень.