Цього тижня в Україну повернеться холодна погода.

Стовпчики термометрів опустяться на 6-10 градусів.

Про це пише Полемика з посиланням на прогноз синоптика Ігоря Кибальчича, розміщений на сайті Meteoprog.

Коли в Україні очікується нова хвиля похолодання

Морози в Україні не повернуться раптово, але температура буде спадати поступово.

За словами синоптика, на початку тижня антициклональний вплив триватиме, проте в другій половині тижня очікується зниження температури на 6-10 градусів. Воно буде зумовлене впливом холодного повітря з північних регіонів Європи.

На півночі Лівобережжя вночі стовпчики термометрів можуть опуститься до -5…-10 градусів, а вдень буде близько 0.

У четвер, 7 березня, в Україні значних опадів не очікується, однак вночі у Криму та на крайньому сході можливий невеликий мокрий сніг.

Вітер буде північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 0…-5 градусів, а вдень повітря прогріється до +3 +8 градусів. У північно-східних областях вночі очікується -5…-10 градусів, а вдень буде близько 0.

У п’ятницю вночі прогнозується від -1 до -6 градусів, а вдень температура коливатиметься від +3 до +8 градусів. Проте, в східних і північних областях ночі будуть холоднішими. Температура вночі там становитиме -4…-9 градусів, а вдень буде -2…+3 градуси.

По теме:  Украинские метеорологи спрогнозировали погоду на октябрь

У суботу, 9 березня, вночі температура становитиме від -1 до -6 градусів, а на Сході може бути до -10 градусів. Вдень температура коливатиметься від +3 до +8 градусів тепла, а на Заході повітря може прогрітися до +12 градусів.

Температура вночі 10 березня очікується від 0 до -5 градусів, а вдень становитиме +4 +9 градусів. У західних областях стовпчики тремометрів можуть сягнути позначки +13 градусів.

Нагадаємо, Клопотенко поділився рецептом ніжного карпатського баноша зі сметаною.