В середньому помірно активна людина робить близько 7500 кроків в день. Якщо прожити до 80 років в такому темпі, то за все життя буде пройдено приблизно 216 262 500 кроків. Це дуже багато.

Тому вкрай важливо дбати про ноги і вибирати тільки комфортне взуття. Звичайно, воно повинне ще задовольняти естетичні уподобання. Благо, з цими двома завданнями відмінно справляється взуття ECCO, доступне на sport-discount.com.ua.

ECCO — на сторожі вашого здоров’я

Сумний факт полягає в тому, що більшість людей носять туфлі, які не ідеальні для прогулянок. Фактично, багато людей навіть не носять правильний розмір, що призводить до різних проблем з ногами. Отже, які черевики найкраще підходять для прогулянок? Звичайно ж, це взуття ECCO, доступне в магазині sport-discount.

Взуття для ходьби повинне бути легким і дихаючим. Амортизація повинна бути найтовщою в п’яті, а взуття повинно бути досить гнучким, щоб зігнутися в руках. При покупці взуття для ходьби зверніть увагу на такі особливості:

Фіксація взуття навколо п’яти.

П’ятковий комір, який забезпечує правильну посадку.

Легка вага.

Знімні устілки, які можна прати або виймати для сушки між сеансами ходьби.

По теме:  Казино PinUp: мобильная версия, простая регистрация и другие плюсы

Гель, піна або повітряна міжпідошва. Всі ці матеріали пом’якшують і зменшують удар, коли ваша нога вдаряється об землю.

Місце для пальців. Якщо взуття занадто тісне, або має гострий ніс, то мозолів не уникнути.

Взуття ECCO володіє більшістю або усіма цими функціями й забезпечить вам необхідну амортизацію при ходьбі. При виборі взуття для ходьби важливо також враховувати форму ваших власних ніг і їх положення, як ваші ступні торкаються і відриваються від землі. Таким чином, взуття, яке підходить для однієї людини, може не підійти іншій. У ECCO є безліч різних моделей взуття, тому кожен знайде щось для себе.

Як вибрати взуття ECCO

Рушайте за покупками взуття в кінці дня або після прогулянки, коли ноги можуть злегка опухнути. Крім того, носіть ті ж шкарпетки, які ви будете носити під час прогулянок. Якщо ви вже є щасливим володарем взуття ECCO, сміливо замовляйте його в Інтернеті!

У нас є широкий асортимент взуття для прогулянок для чоловіків і жінок з більш широкою посадкою, що підходить для людей, які мають дуже широкі ноги або страждають від проблем з ногами.