Довгі та густі вії від природи - це просто справжній подарунок.

Жінки мріють про виразний погляд і згодні докладати максимум зусиль для втілення цього в життя. Існує декілька варіантів надати своїм віям привабливий вигляд. Часто жінки користуються накладними віями. Це такий швидкий спосіб зробити “вау-ефект” для свого макіяжу. Ринок косметики пропонує величезну кількість засобів для покращення стану вій. Популярною процедурою є і нарощування штучних волосків.

Метод ламінування вій з’явився в косметологічних салонах відносно недавно, але вже здобув величезну популярність серед красунь. Така процедура дає можливість отримати зачаровуючі вії на довгий термін. Більшість салонів мають все для ламінування вій. Приваблює те, що суть метод полягає у впливі на свої натуральні вії, їх покращенні.

Детально про процедуру ламінування

Головною метою ламінування є надання віям здорового вигляду, омріяної товщини та густини. Волоски точно будуть виглядати більш густими та темними. Та все ж іноді на них можна нанести туш на особливий вечір. Так вони будуть виглядати просто розкішно. Під час проведення процедури майстер наносить на волоски необхідні речовини, які забезпечують їм живлення. Склад цих засобів робить вії міцними та насичує темним кольором.

По теме:  У ГУР пояснили, чому активізація штурмів Авдіївки та вибори в Росії тісно пов’язані

Рекомендується ламінувати вії, якщо вони виглядають тоненькими, непомітними, значно пошкодженими після неякісних засобів та нарощування. Жінка с виснаженими віями також виглядає виснаженою, тому що саме багато деталей створюють привабливий образ. Ламінування лікує волосинки. Якщо ви знаєте, що у вас є в цьому потреба, то варто спробувати та побачити вражаючий результат на собі. Навіть якщо довжина ваших вій вас влаштовує, то все одно можна їх заламінувати, щоб вони були міцнішими. Як бачите цей метод вирішує багато проблем.

Як роблять ламінування вій

Процесс популярної косметологічної техніки складається з послідовних етапів:

  • очищення вій від бруду та залишків косметики;
  • нанесення крему, який виконує функції захисту та зволоження;
  • створення красивого завитка за допомогою спеціального валика та його фіксація відповідними компонентами;
  • нанесення засобу з кератином;
  • надання віям кольору у разі необхідності;
  • нанесення доглядового засобу для живлення та зміцнення.

Тривалість процедури займає близько півтори години. У результаті ви отримуєте вії вашої мрії, надійно захищені від можливих зовнішніх негативних впливів. Повторити процедуру можна через шість місяців