Вареники
Вареники - традиційна українська страва, яка однозначно може порадувати своїм смаком і різноманіттям.

ле якщо ви думаєте, що вже спробували всі можливі смаки, то настав час відкрити для себе нові, незвичні начинки, що здатні здивувати та подарувати нові гастрономічні враження.

Полемика з посиланням на Gazeta.ua ділиться рецептами вареників з дуже смачними, але й не менше оригінальними начинками.

Вареники з ревенем

Для начинки знадобиться: ревінь — 500 г, цукор — 200 г.

Приготування: очистіть стебла від жорстких волокон, наріжте маленькими шматочками, викладіть по чайній ложці в тісто та посипте цукром.

Вареники з пасльоном

Для приготування начинки потрібно: ягоди пасльону — 500 г, цукор — 100 г

Приготування: ретельно помийте ягоди, після чого обдайте їх окропом.

Викладіть в тісто по 1 ст. л., зверху посипте цукром і все – можна варити.

Вареники з гарбузом і яблуком

Інгредієнти: гарбуз — 300 г, цукор — 3 ст. л, яблука — 2-3 шт.

Приготування: гарбуз миємо та натираємо на тертці. Щоб він був ще смачнішим, попередньо можете порізати його кубиками та запекти в духовці близько 10 хв. разом з яблуками. На тісто викладаємо готові яблука і гарбуз, посипаємо цукром і варимо до готовності. 

По теме:  Строительные леса – незаменимое оборудование для строительства

Вареники зі сливками

Знадобиться: сливи — 400 г, цукор — 3-4 ст. л.

Приготування: добре промийте сливи, видаліть кісточки після чого щедро засипте цукром та залиште на 30 хв. По закінченні часу сік злийте, розкачайте тісто, викладіть сливи, за бажанням можна присипати цукром і відправляйте вареники варитись.

Вареники з халвою

Інгредієнти: халва — 200 г, тісто для основи

Приготування доволі просте: розкатуємо тісто, викладаємо халву в кожен шматочок і формуємо вареник. Далі варимо до готовності.

Раніше Полемика писала про те, як приготувати банановий кетчуп.