Відомий голлівудський актор та кінорежисер Шон Пенн заявив, що вдарив би главу Кремля при особистій зустрічі.

Лауреат премії «Оскар» вчергове підтримав Україну у боротьбі з Росією та закликав надати більше допомоги Києву. Напередодні Шон Пенн представив документальний фільм про війну в Україні «Суперсила» на німецькому телебаченні.

Про це розповідає Полемика з посиланням на його інтерв’ю виданню BILD.

Зірка Голлівуду розкритикував уряд США за неспроможність виділити допомогу Україні. Він закликав не допустити поразки Україні у цій війні, адже «це може стати і кінцем Сполучених Штатів».

«Знаєте, я дитя війни у В’єтнамі. Я виріс на її жорстоких і злочинних картинах. Тому я ніколи не вірив, що зброя приводить до миру. Але зараз ми повинні дати Україні все, що у нас є, щоб зупинити цю війну», — закликав актор.

Шон Пенн також додав, що сварки у Вашингтоні заважають рятувати життя українців. Він назвав свою країну «Роз’єднаними штатами Америки», зазначивши, що американцям варто повчитися єдності у українців.

«Тепер я, напевно, ще сильніше усвідомлюю, наскільки цінне людське життя. Ми знаємо, що моя країна, США, зовсім не єдина, це скоріше Роз’єднані Штати Америки. А люди в Україні, навпаки, об’єдналися проти росіян. Ми, американці, можемо тільки повчитися цієї єдності. Тому що Україна — це епіцентр людяності у світі. А людяність — ліки для душі», — висловився знаменитість.

По теме:  В полиции сообщили подробности о нападении в Киеве на копа с ножом

Раніше Полемика писала про те, що відомо про новий сезон серіалу «Ранкове шоу» і коли він вийде.