Павло Зібров
Український співак Павло Зібров несподівано заявив, що легко попрощається зі своїми фірмовими вусами.

Однак для цього є одна дуже важлива умова.

Що потрібно зробити, щоб побачити артиста в новому іміджі, розповідає Полемика з посиланням на сайт «Сенсація».

Порівняно з іншими артистами з української естради співак Павло Зібров має одну перевагу – його стиль важко з кимось сплутати, адже він ні на кого не схожий. Тут справа не лише у стрижці та укладанні, та навіть не в оригінальних костюмах. «Фішкою» артиста є його фірмові вуса, яких співак ніколи не збривав. Загалом стиль Зіброва можна назвати не тільки унікальним, а й легендарним.

Однак нещодавно артист зробив несподівану заяву. Він заявив, що готовий збрити свої фірмові чорні вуса і назвав важливу умову. Співак пообіцяв, що погодиться на це, якщо знайдеться людина або компанія, яка зробить великий донат на ЗСУ. При цьому він уточнив, що сума донату повинна дорівнювати сумі танку.

Читайте також: Єфросиніна вперше відреагувала на чутки про зраду і розлучення.

Варто зазначити, що в своїх інтерв’ю співак неодноразово зізнавався, що за його образи для сцени та у повсякденному житті завжди відповідала його кохана дружина – Марина, яка, за його словами, має феноменальний вроджений смак до стилю. Згодом займатися репертуаром та образами батька стала дочка Павла Зіброва – Діана.

По теме:  Врач поведал о неожиданном способе повышения тестостерона

Раніше Полемика писала про те, що зірка «Кварталу 95» втік до США.