ТЦК
У мережі начали поширювати інформацію рпо те, що нібито співробітник ТЦК в Одесі «накинувся» на жінку.

Втім, у військкоматі говорять, що це не відповідає дійсності.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на допис Одеського обласного ТЦК та СП у Facebook.

У мережі оприлюднили кадри, де нібито співробітник ТЦК «накинувся» на жінку. У соцмережах зазначали, що нібито жінка принесла їжу хворому чоловікові, якого забрали до ТЦК.

Що говорять в ТЦК

В Одеському обласному ТЦК та СП зазначили, що біля будівлі збірного пункту міста громадянка нібито намагалася перешкодити роботі військкомату.

Як говорится у повідомленні, жінка свідомо заблокувала ворота збірного пункту, перешкоджаючи в’їзду та виїзду службового транспорту, а також симулювала хворобу, ніяк не реагуючи на зауваження військовослужбовців роти охорони ТЦК.

Військовослужбовці ТЦК викликали наряд патрульної поліції. Однак жінка почала поводитися ще агресивніше і напала на транспортний засіб, що виїжджав з території збірного пункту.

Водій транспортного засобу, захищаючи службове майно, намагався завадити протиправним діям громадянки. В ТЦК зазначили, що саме цей момент потрапив на відео.

По теме:  В ТЦК розповіли, які документи зобов’язані мати при собі водії

Військові нагадали, що під час воєнного стану перешкоджання законній діяльності ЗСУ може кваліфікуватися за статтею 141-1 ККУ. Крім того, напад на службовий транспорт може бути розцінений як посягання на майно ЗСУ.

Раніше Полемика писала про те, що невідомий скоїв напад на пост охорони Луцького ТЦК.