Затримання підозрюванного
Правоохоронці затримали підозрюваного у побитті ветерана у Смілі.

Зазначається, що він переховувався в одному з готелів Черкаської області.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на Нацполіцію України.

Справа про побиття ветерана у Смілі набула розголосу. Очільник МВС Ігор Клименко заявив, що винні будуть покарані.

Так, головного підозрюваного сьогодні затримали у одному з готелів Черкаської області, де він переховувався.

«28-річний чоловік переховувався від правоохоронців в одному з готелів на території Черкаської області. Наразі він затриманий за участі спецпризначенців поліції», — повідомляють правоохоронці.

Найближчим часом, як говорять у поліції, суд обере йому запобіжний захід — слідство за погодженням з прокуратурою клопоче про обрання тримання під вартою.

Окрім того, за місцем мешкання фігуранта пройшли обшуки, у результаті яких було вилучено, за попередньою інформацією, наркотичний засіб та зброю.

За фактом побиття ветерана у місті Сміла Черкаської області поліція проводить розслідування кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 296 ККУ (Хуліганство, вчинене групою осіб) та ч. 4 ст. 189 КМУ (Вимагання).

По теме:  Боевики обстреляли украинские позиции 30 раз, один военный погиб, еще шестеро пострадали

Пізніше у справі щодо побиття ветерана в Смілі підозру отримав ще один фігурант. Також триває службова перевірка дій правоохоронців.

Побиття ветерана у Смілі

9 вересня в мережі почали поширювати відео побиття колишнього військовослужбовця у місті Сміла Черкаської області. Кадри опублікували очевидці, які викликали на місце поліцію та швидку допомогу.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. А жителі розпізнали у нападнику місцевого кримінального авторитета. Пізніше в поліції підозрюваному в побитті повідомили про підозру і оголосили в розшук.

Раніше Полемика писала про те, що в Одесі співробітник ТЦК напав на жінку.