Доброго дня, шановні шанувальники найпопулярнішого та найкращого виду спорту на світі!

Доброго дня, шановні шанувальники найпопулярнішого та найкращого виду спорту на світі! Сьогодні на порядку денному ми маємо дещо дуже цікаве — майбутній матч колективів Коста-Ріка та Німеччина. Сама подія відбудеться 01 грудня 2022 року о 20:00. Нагадаємо про всяк випадок, що це ЧС-2022.

Для складання прогнозу на матч Коста-Ріка — Німеччина, запланований на 1 грудня 2022 року, необхідно врахувати низку важливих факторів, які можуть вплинути на результат зустрічі. Команда Коста-Ріка зіграла 9 матчів, у яких здобула 7 перемог, 1 раз зіграла внічию та програла 1 матч. Команда Німеччина, зігравши 6 матчів, виграла 1 раз, 4 матчі завершила внічию та зазнала 1 поразки. У турнірі команда Коста-Ріка в середньому забиває 1,1 гола за гру, пропускає 0,3. Німеччина забиває 1.8, пропускає 1.5. Раніше суперники зустрічалися між собою 8 червня 2006 року на полі команди Німеччина, у тому матчі перемогу здобули господарі.

Крім іншого, хочеться помітити, що в основному розділі сайту БК «Париматч» ви можете вивчити різні маркети, на які ви можете зробити ставку. Він пропонує не тільки найпоширеніші спортивні дисципліни, такі як великий теніс, хокей, ну і улюблені всіма футбол і баскетбол, а й «екзотичніші» маркети типу гольфу, крикету та снукеру, а також, зрозуміло, кіберспорт (LoL, Dota 2 і CS: GO).

По теме:  Сокол снова обыграл чемпионов Украины в Кременчуге в полуфинал УХЛ

Тим не менш, повернімося до прогнозу.

Коефіцієнти

Правду кажучи, ми витратили купу думки один одного, оскільки без цього було б неможливо дійти консенсусу з питання чесних коефіцієнтів. У кожного експерта в команді своя позиція, тому написання огляду — це взагалі не легка справа.

Але хто б що не казав, ми все ще робимо свою роботу, отже, ремствувати не збираємося. А натомість ми покажемо вам що у нас вийшло. Проаналізувавши Коста-Ріка — Німеччина коефіцієнти на різних букмекерських конторах, ми визначаємо такий коефіцієнт на те, що переможе команда Коста-Ріка: 14.3.

Німеччина, їх противник, з погляду, має у числовому вираженні зазначений шанс те що, що вони отримають верх: 1.23.

Ну і, очевидно, шанс нічийного результату такий: 6.

На цьому ми завершуємо наш прогноз, висловлюємо подяку всім, хто читає ці рядки. Бажаємо вам удачі та успіхів, робіть ставки на спорт, спираючись на різні джерела.