Україна- Чехія
Криптовалютна біржа WhiteBIT продовжує технічну підтримку збірної України з футболу.

Платформа відкриває передпродаж квитків за криптовалюту на домашній матч збірної України проти Чехії, який очікується 14 жовтня у м. Вроцлав, Польща, в рамках Ліги націй.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на прес-службу компанії.

Матчі Національної збірної України з футболу восени 2024 року й надалі проходять за межами країни. Цього сезону команда проведе кілька зустрічей, зокрема в Польщі та Чехії. Поєдинки в рамках Ліги націй посідають важливе місце значення для збірної України, адже завдяки їм команда має змогу потрапити на чемпіонат світу 2026 р., що пройде у США, Мексиці та Канаді. Результат кожного матчу має значний вплив на підсумкове місце у групі, тому підтримка відданих фанатів є надзвичайно важливою.

Купівля квитків за криптовалюту – один зі способів підтримати улюблену команду та відчути атмосферу великого футболу з перших рядів. WhiteBIT, як офіційний партнер Національної збірної України з футболу, вчергове пропонує своє інноваційне рішення, аби криптоентузіасти мали змогу обрати кращі місця раніше за всіх.

По теме:  НАБУ проводит обыски в Украинской ассоциации футбола (бывшей ФФУ)

Квитки за криптовалюту відкриють для продажу на три дні раніше офіційного старту продажу за посиланням. За обробку транзакцій відповідає Whitepay — технічне рішення від WhiteBIT для приймання цифрових платежів. Передпродаж триватиме з 4 по 6 вересня включно.

Велика кількість шанувальників футболу вже встигли скористатись оплатою криптовалютою, та оцінила переваги відсутності необхідності складних дій з боку користувача. Оплата проходить швидко, а з процесом впораються навіть новачки.

Раніше Полемика писала про те, що збірна України отримає нову форму.