Україна - Чехія
У вівторок, 14 жовтня, збірна України зіграє з командою Чехії у Вроцлаві в рамках Ліги націй 2024/25.

Старт матчу о 21:45 за київським часом.

Про це пише Полемика з посиланням на Politexpert.

Анонс матчу

Україна

«Синьо-жовті» підходять до другого жовтневого протистояння у піднесенному настрої. У п’ятницю команда Сергія Реброва здобула перемогу над Грузією, набравши перші очки в турнірі. Перемога булла нелегкою, передусім через незадовільний стан газону та кадрові втрати.

Газон вроцлавського стадіону в значно кращому стані. Та й кадрове питання, схоже, вирішилось. По-перше, дебютант Калюжний не дав кавказьким «хрестоносцям» розвернутися в центрі поля. По-друге, багаторічного опорника української команди Степаненка, ймовірно, цілеспрямовано готували під другий матч.

Чехія

Після вересневої фестивальної перемоги над Україною (3:2) чеська збірна впевнено здобула перемогу і над Албанією. В обох поєдинках вирішальними стали дублі нападників команди – Шульца і Хори.

Появи обох слід очікувати з перших хвилин, тож оборона збірної України матиме чимало роботи.

Орієнтовні склади на матч Україна – Чехія

Україна: Трубін – Тимчик, Забарний, Сваток, Матвієнко – Степаненко – Зубков, Шапаренко, Судаков, Мудрик – Довбик

По теме:  Коли Україна отримає перші кошти з програми на 50 млрд євро від ЄС: в уряді назвали терміни

Чехія: Коварж – Вітік, Голеш, Боржіл – Цоуфал, Соучек, Черв, Лінгр – Провод, Хори, Шульц

Прогноз букмекерів

Австрійська контора Bwin не змогла визначити фаворита поєдинку. На перемогу підопічних Сергія Реброва та чеський «Локомотив» заклали однаковий коефіцієнт 2,65. Натомість підсумкова нічия стала найменш вірогідним результатом із кефом 3,25.

Схожі цифри наводять українці з Favbet. Кеф 2,73 заклали і на перемогу «синьо-жовтих», і на потенційний успіх підопічних Івана Гашека. На нічию запропонували бал 3,30.

Де дивитись онлайн трансляцію

Поєдинок наживо в цифровому мовленні T2 покажуть регіональні телеканали «Суспільне» («Суспільне Київ», «Суспільне Вінниця» тощо) та «MEGOGO Спорт». Трансляція також буде доступна клієнтам кабельного ТБ. Переглянути трансляцію в мережі можна буде за допомогою сервісу MEGOGO.

Раніше Полемика писала про те, як відомі українські футболісти зіграли у Лізі Європи та Лізі конференцій.