Сьогодні практично жодна програма схуднення не обходиться без вживання  жироспалювачів.

В інструкції до них сказано, що жироспалювачі дозволяють прискорити обмінні процеси та розщеплюють жири, виводять непотрібну рідину з організму, виключаючи її подальше накопичення, та знижують апетит. Ці добавки підвищують витрати енергії, у зв’язку з цим організму доводиться швидше витрачати калорії, що надходять. Схожими властивостями наділені й енергетики. Кожен окремий жироспалювач по-своєму ефективний та діє особливим чином, залежно від його складу. Тому жироспалювачі часто поєднують зі стероїдними курсами для отримання максимального рельєфу тіла спортсмена.

Спортивні жироспалювачі для жінок та чоловіків

Процес розщеплення жирів – ліполіз – досить складний. Якщо коротко – зайві жирові відкладення переробляються організмом в умовах нестачі енергії, що надходить з їжею. Тобто створюється дефіцит калорій. Це означає, що для схуднення ви повинні витрачати більше енергії, ніж отримуєте. Або – з’їдати калорій менше, ніж витрачаєте. З цих двох принципів видно, як працюють спортивні жироспалювачі – або збільшують витрату енергії, або блокують почуття голоду та засвоюваність поживних речовин.

До видів спортивних жироспалювачів відносяться:

  • термогеніки;
  • подавлювачі апетиту;
  • блокатори калорій (або окремих речовин – жирів чи вуглеводів);
  • ліпотропіки.
По теме:  Лечение наркомании в Киеве

Термогенні жироспалювачі – це вид харчових добавок, дія яких спрямована на прискорення метаболізму. Їхнє застосування призводить до підвищення температури тіла, що запускає процеси спалювання жирів. До переваг термогеніків відноситься швидка дія, висока ефективність та відсутність вимог до фізичних навантажень. Цей вид добавок підходить чоловікам, які з різних причин не мають можливості чи бажання тренуватись у спортзалі.

Під час застосування термогеніків важливо дотримуватись наступних правил. Дотримуватись дозування, рекомендоване виробником. В ідеалі перед початком курсу слід проконсультуватися з лікарем, щоб унеможливити протипоказання та визначити індивідуальне дозування. Також потрібно пити більше води. Споживання термогенних жироспалювачів підвищує потребу організму в рідині.

Деякі жироспалювачі для схуднення чоловіків діють як магніт для жиру. До них відносяться блокатори калорій – харчові добавки на основі екстракту бобових, чи хітозану. Ці речовини пов’язують жири, запобігаючи їх всмоктуванню через шлунково-кишковий тракт. Але приймати блокатори калорій потрібно лише у поєднанні з правильним харчуванням та фізичними навантаженнями. Якщо продовжувати харчуватися жирною та вуглеводневою їжею за низької активності, результат буде малопомітний.

Ліпотропіки – жироспалювачі для схуднення, здатні прискорювати метаболізм та запускати процеси розщеплення жирів. Діють вони як термогеніки, але не підвищують температуру тіла. Ліпотропіки посилюють дію гормонів та функцій печінки, що призводить до швидкої утилізації жиру як енергетичного ресурсу. Таким чином, цей вид жироспалювачів не тільки допомагає схуднути жінкам і чоловікам, а й підвищує витривалість.

По теме:  Українці можуть отримати безоплатний протез: що для цього потрібно

Ліпотропіки часто використовують спортсмени на формування красивої мускулатури, але вони підходять всім, незалежно від рівня фізичної активності. При регулярних тренуваннях спалювання жирів відбувається активніше, дозволяючи за короткий проміжок часу отримати струнке тіло. Який би з видів ви не обрали для застосування, обов’язково проконсультуйтесь перед цим з лікарем.

Жироспалювачі для спортсменів

Для схуднення активних людей підходять спортивні жироспалювачі. Це спеціальні харчові добавки, розроблені для фізично активних людей, які багато часу приділяють тренуванням в спортзалі. Такі жироспалювачі для атлетів виконують відразу кілька функцій:

  • нормалізують обмін речовин;
  • регулюють апетит;
  • виводять зайву воду з організму;
  • підвищують витривалість та фізичну силу;
  • попереджають ожиріння.

Завдяки різним добавкам у складі, разом зі спортивним харчуванням набагато швидше можна досягти поставленої мети. Для виробництва харчових добавок найчастіше використовують натуральні компоненти: гуарану, йохимбе, харчові волокна, екстракт зеленого чаю, кетон малини тощо. Популярним препаратом серед спортсменів є геранабол з геранью у складі.

Що таке Геранабол?

Геранабол – це комбінація речовин, які сприяють прискоренню обміну речовин та спалюванню жиру в організмі. Багато спортсменів серед інших спортивних фармакологічних препаратів вибирають жироспалювач Геранабол, оскільки він дозволяє досягти таких позитивних ефектів:

  • поліпшити обмін речовин;
  • збільшити показники сили, активності та витривалості спортсмена;
  • збільшити мускулатуру тіла;
  • придушити апетит;
  • швидко відновити м’язову тканину після активних тренувань.
По теме:  Чи можна додавати молоко до кави: відповідь нутриціолога вас здивує

Геранабол для спортсменів виробляється за найсучаснішими технологіями, що гарантує його високу ефективність та безпеку. Він не містить шкідливих хімічних речовин, тому абсолютно безпечний для здоров’я. Але, як і в кожного препарату, в нього є свій перелік протипоказань.

Чому не можна самостійно визначати дозування Геранабола?

Перед початком застосування Геранабола спортсменам необхідно проконсультуватися з лікарем й більш детально ознайомитися з особливостями застосування препарату, наявністю протипоказань та можливих побічних реакцій. Адже самолікування може призвести до проблем зі здоров’ям. Геранабол вважається безпечною харчовою добавкою для спортсменів, тому побічні реакції зазвичай не виникають при дотриманні рекомендованих доз. Однак перевищення рекомендованих дозувань може викликати такі неприємні реакції, як серцебиття та підвищена нервова збудливість. А це доволі небезпечно, тому не ризикуйте власним тілом задля можливих результатів.