Американська модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер звинувачується у плагіаті нової колекції одягу, який модель нещодавно презентувала.

Про це розповідає Полемика з посиланням на TikTok Джессіки Йохансен-Белл.

Чому Кайлі Дженнер звинуватили у плагіаті

Нещодавно Кайлі презентувала свою нову колекцію одягу, яку сама ж і продемонструвала. У неї увійшли цікаві сукні з вирізами різної довжини. Зазначається, що вони мають оригінальні рукави, вирізи та форму.

Прихильники Дженнер висловили захват від колекції суконь, що були представлені американською моделлю.

Проте австралійська модельєрка Джессіка Йохансен-Белл звинувачує Дженнер у тому, начебто вона вкрала дизайн її нової колекції, яка вийшла під назвою бренду Khy.

За словами модельєрки, її подібна колекція була випущена ще чотири роки тому. В підтримку своїх слів Джессіка виклала відео, яке вона продемонструвала у соцмережі, там вона показала власні вироби, які, власне, й порівняла з новою колекцією Дженнер.

«Можливо, я помиляюся, а можливо, Кайлі Дженнер все-таки вкрала всю мою колекцію?» — зауважила Йохансен-Белл.

Крім того, дизайнерка розповіла про співпрацю з Кайлі Дженнер у 2018 році. Тоді Джессіка надавала зірці одяг для зйомок.

По теме:  Утром в Киеве на двух мостах образовались пробки, в центре города пока свободно (КАРТА)

«Я зв’язалася з членами її команди, і вони швидко відповіли мені, але сказали, що розробили ці речі завдяки наполегливій праці та інноваційним ідеям команди», — продовжила своє обурення Джессіка.

Проте команда Дженнер не надала логічних доказів та аргументів, які б довели що вона не причетна до плагіату.

@jessicajohansenbell Such an Aussie thing to just laugh it off🦘🫶🏼🐨 although in reality its far from funny. khys instagram is being blown up with support from people tagging @Johansen official ♬ original sound — pearl

Нагадаємо, Євген Кот і Наталія Татарінцева розсекретили стать майбутньої дитини.