Сектор криптовалют сьогодні, 19 березня, переживає спад: біткоїн, ефір та інші популярні активи почали падати.

Однак один з нових токенів йде у протилежному напрямку і впевнено зростає в ціні.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на cryptopotato.

За даними CoinGecko, після значного процвітання за останні кілька місяців світова капіталізація криптовалютного ринку обвалилась до 2,5 трлн доларів. Варто нагадати, що менше тижня тому показник перевищував 2,9 трлн доларів.

Втім, мемкоїн Slerf (SLERF), який створений на темі лінивців і побудований на блокчейні Solana, впевнено йде у протилежному напрямку: він зростає на 70% і вже досягнув $1,30.

Цілком ймовірно, що Slerf стане токеном, який покаже значні успіхи найближчим часом.

Поява SLERF навіть привернула увагу провідних криптовалютних бірж, включаючи HTX, яка дозволила торгівлю послугами з ним.

Незважаючи на очевидне зростання, на початку цього тижня актив був залучений до підозрілої діяльності. Річ у тому, що розробник мем-монети випадково спалив кошти на суму 10 мільйонів доларів, які були зібрані від інвесторів під час передпродажу.

Як стверджує творець мемкоїна, інцидент трапився у результаті «простого безглуздого неправильного клацання», коли вони спалювали токени LP. В команді додали, що виправити ситуацію вже неможливо.

По теме:  Vodafone Украина продолжит работу под британским брендом

Меми-монети на основі Solana вже викликали великі хвилі останнім часом. Як відомо, dogwifhat (WIF) і Bonk Inu (BONK) отримали підтримку від Binance та інших бірж, а їх ринкова капіталізація ненадовго перевищила позначку в 3 мільярди доларів.

Активи цього типу є дуже привабливими, оскільки вони дають можливість отримати значні прибутки за короткий період часу. Тим не менш, мати справу з ними також може бути небезпечно, адже існує великий ризик втрат через сумнозвісну мінливість мем-коїнів.

Раніше Полемика писала про те, як видобувати Notcoin в Telegram і що його чекає в майбутньому.