В Telegram запустили новий проект, який пропонує простий спосіб заробітку криптовалюти.

Полемика розповідає все про Blum Crypto Bot і які у нього перспективи.

Що відомо про проект

Blum Crypto — це нова «тапалка», створена у вигляді мобільного за стосунку у Telegram. Ця дроп гра є гібридним торговим майданчиком, що поєднує централізовану і децентралізовану біржу.

Наразі «мисливці» за криптою говорять про кілька перспективних проектів, які обіцяють значні доходи на біржах Bingx і Binance. Blum Crypto є одним із них.

Blum Crypto: функціонал

Функціонал проекту все ще перебуває на стадії реалізації. Поки користувачі отримали доступ до міні-застосунку в Telegram, який дозволяє фармити Blum Points (токен $BP). Усі зароблені бали можна буде перевести у токени до кінця 2024 року. Стати учасником проекту можна лише за запрошенням, що сприяє децентралізації біржі та робить її ще більш привабливою для користувачів.

Переваги проекту

  • Можливість першими купувати токени завдяки моделі CEX/DEX.
  • Торгівля здійснюється безпосередньо з гаманців MetaMask або Trust Wallet.
  • Підтримка мереж Ethereum, Cosmos, Solana, BNB, AVAX, Arbitrum, Polygon та інших.
  • Зрозумілий інтерфейс без необхідності реєстрації та верифікації.
  • Купівля криптовалюти за місцеву валюту.
По теме:  Харьковское БТИ запустило онлайн-переводчик с языка жестов

Незважаючи на те, що проект Blum досить молодий, він вже встиг зібрати понад 2 600 000 підписників у Telegram та понад 3 000 000 активних користувачів бота. Проект продовжує стрімко активно розвиватися та підтримує велику спільноту.

Фармінг у Blum

Фармити токени у Blum зовсім не складно. Спершу потрібно зайти в бот і натиснути кнопку «Start Farming». Далі на екрані ви побачите таймер, який покаже, коли фармінг буде завершено. Через 8 годин потрібно зайти у застосунок знову і натиснути «Claim», щоб перерахувати токени на баланс, і запустити фармінг повторно.

Фото: Medium

Blum Crypto: нагороди і завдання

Користувачі отримувати додаткові поінти за щоденний вхід до програми:

  • 1 день: 10 ВП + 5 алмазів;
  • 2 день: 20 BPs + 2 алмази;
  • 3 день: 30 BPs + 3 алмази;
  • 4 день: 40 BPs + 4 алмази;
  • 5 день: 50 ВП + 5 алмазів;
  • 6 день: 60 ВП + 6 алмазів;
  • 7 день: 70 ВП + 7 алмазів.

Крім того, користувачам мають можливість виконувати різні завдання, такі як підписка на канали, за які нараховуються додаткові Blum Coins. Нещодавно розробники додали гру Drop Game, де потрібно збирати сніжинки протягом 30 секунд.

По теме:  Hamster Kombat: що відомо про новий вид заробітку і чи варто витрачати на нього час

Blum Crypto: реферальна програма

У Blum існує реферальна програма, яка дозволяє користувачам отримати 10% доходу запрошених друзів і 2.5% доходу друзів запрошених друзями. Так, користувачі заробити додатковий прибуток. Втім, існують суворі обмеження щодо інвайтів – спочатку користувачеві видається лише 5 запрошень.

Лістинг та подальший розвиток проекту

Користувачі цікавляться, коли буде лістинг Blum Points і як можна вивести зароблені кошти. Розробники презентували детальну дорожню карту на своєму сайті. Точну дату лістингу не розголошують, тому «мисливцям» за криптовалютою радять підписатися на офіційні канали проекту, де публікуються всі новини.

Лише після лістингу буде відома реальна вартість Blum Coin. Токени можна буде продати на криптобіржах Bingx, ByBit, Binance, OKX, GATEio, WhiteBit та вивести на p2p-маркеті. Розробники планують розвивати проект, впроваджуючи нові функції та розширюючи доступ.

Фото: Друкарня

Схожі проекти для заробітку криптовалюти

Існує безліч інших проектів, які дозволяють заробити гроші з мінімальними чи навіть без вкладень. Вас можуть зацікавити такі проекти-клікери як:

По теме:  Microsoft представила консоль нового поколения Xbox Series X

Blum Crypto: команда та перспективи

Варто зазначити, що проект Blum підтримується серйозною командою, до якої входять колишні керівники Binance із СНД та Азії:

  • Володимир Смеркіс, який відповідає за маркетинг та розвиток бізнесу;
  • Гліб Костарєв, у якого є великий досвід в операціях та стратегічному розвитку;
  • Володимир Масляков, який більше 20 років вивчає фінансову сферу та блокчейн-технології.

Ідея проекту Blum Crypto є дуже привабливою, адже зацікавленість користувачів дуже висок. Blum розробляється за підтримки Bingx і Binance, а це додатково свідчить про серйозні наміри команди.

Blum Crypto має всі шанси значним гравцем у криптоіндустрії. Він надає користувачам унікальні можливості і зручний інтерфейс, щоб просто заробляти криптовалюту.

Раніше Полемика писала про те, як можна заробляти у новій грі-«тапалці» Hamster Kombat.