Третя декада травня принесла в Україну довгоочікувані теплі дні, проте в країну повернуться й дощі. Подекуди прогнозуються грози.

Про це пише Полемика з посиланням на прогноз Українського гідрометцентру.

За прогнозом синоптиків, у четвер, 23 травня, опади очікуються у деяких західних областях, на сході, півночі, північному сході та Полтавщині. Вночі температура повітря коливатиметься від +11 до +16 градусів, а вдень повітря прогріється до +23 +29 градусів.

У п’ятницю, 24 травня, дощі, місцями з грозами, прогнозуються на більшій частині території України. «Сухими» будуть лише на північ країни, Харківщина та Херсонщина, а також у деякі західні області. Вночі температура повітря становитиме +11 +17 градусів, вдень очікується від +22 до +29 градусів.

У суботу, 25 травня, дощі заливатимуть західні регіони, на решті території України переважатиме суха погода. Вночі стовпчики термометрів показуватимуть +9 +16 градусів, вдень очікується +22 +26 градусів.

В неділю, 26 травня, опади пройдуть у деяких західних, центральних та східних областях, а також на півдні та південному сході. Вночі температура коливатиметься від +9 до +16 градусів, а вдень повітря прогріється до +22 +26 градусів.

По теме:  На Европу надвигается новый шторм с сильными дождями и ветрами

Раніше Полемика писала про те, як українцям отримати перше водійське посвідчення.