Така платформа має значно полегшити комунікації з підприємцями.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на заяву українського глави Володимира Зеленського.

За словами Зеленського, на створеній платформі буде представлена вся спільнота українського бізнесу – і малий бізнес, і середній, і великий, а також різні регіони нашої держави, інвестори і релоковані підприємства.

«Зроблено в Україні» — це не просто бренд, це велика спільнота людей, мільйони українців і українок, які працюють на підприємствах. І це наші люди, які засновують підприємства, які створюють робочі місця для інших», — наголосив глава держави.

Як зазначив Зеленський,уряд разом з Офісом президента, обласними державними адміністраціями та експертами повинен організувати роботу платформи. ЇЇ ключове завдання — бути інструментом дієвої комунікації.

Крім того, глава держави видав кілька указів стосовно Всеукраїнської економічної платформи.

Указом №31/2024 президент доручив ОП, Кабміну та ОВА протягом двох тижнів представити концепцію та структуру функціонування Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні», а також протягом місяця забезпечити початок роботи Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні».

Водночас указом №30/2024 президент доручив утворити Раду з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану як консультативно-дорадчий орган при президентові України, а також затвердив персональний склад даної Ради.

По теме:  Зеленський зробив серйозне попередження американським сенаторам щодо війни в Україні

Нагадаємо, Верещук пояснила скасування виплат переселенцям.