Втім, багато молодих господинь не знаю про це або часто забувають додати цей компонент у тісто.
Як приготувати ідеальні млинці, які не рвуться і не пригорають, і що це за секретний інгредієнт, розповідає Полемика з посиланням на UA.Новини.
Секретний інгредієнт ідеальних млинців – це крохмаль.
На 200 грамів борошна та два яйця буде достатньо двох столових ложок крохмалю. Млинці виходять тонкими, ніжними та повітряними. Також така страва відмінно триматиме форму і не приставатиме до сковороди.
Рекомендується використовувати кукурудзяний крохмаль, однак й картопляний підійде. За своїми властивостями обидва продукти абсолютно однакові, але вважається, що перший робить страву більш повітряною.
Де ще використовують крохмаль
Варто зазначити, що крохмаль можна додавати до будь-якого тіста. Він підійде навіть для пельменів чи пирогів. Цей простий компонент також робить випічку пухкішою.
Деякі господині навіть використовують його для виготовлення котлет. У цьому випадку крохмаль заміняє панірувальні сухарі.
Головне – не додати його занадто багато.
Раніше Полемика писала про те, що можна їсти перед сном, щоб не нашкодити здоров’ю.