Аксесуари — одна з головних частин образу, яка здатна розставити правильні акценти.

Експерти впевнені, що на деяких аксесуарах краще не економити. Які предмети в жіночому гардеробі мають бути дорогими і якісними пише Полемика з посиланням на НовиниЮ.

Сумка

Сумка з натуральної шкіри — справжня інвестиція в майбутнє. Незважаючи на те, що шкіряні моделі можуть бути дуже дорогими, у довгостроковій перспективі вкладення в якісну сумку виправдають себе, оскільки вона довше зберігає «товарний» вигляд. Обирайте сумки універсальної форми і без зайвих деталей. Такі моделі завжди будуть в моді.

В ідеалі в гардеробі має бути три якісні сумки: містка, універсальна і красивий клатч для особливих випадків.

Гаманець

Гаманець теж краще обирати шкіряний, бо він прослужить довше. Віддайте перевагу містким моделям, які мають достатню кількістю відділень: для грошей, карток, візитівок і дрібниць.

Шарф

Майте в у гардеробі кілька шарфів. Усі вони мають бути хорошої якості, без безглуздих малюнків і ниток, що стирчать. Також важливо, щоб шарф був із приємної (ліпше натуральної) тканини, яка не створюватиме дискомфорту під час носіння.

По теме:  Духи Franck Boclet на украинском рынке: Как найти оригинал и критерии выбора

Ремінь

Ще один аксесуар, на якому не рекомендується економити. Віддайте перевагу класичному універсальному варіанту — чорний або шоколадний з пряжкою середнього розміру. Він поєднуватиметься з абсолютно різними образами. Ширину ременя краще підбирати за типом фігури. Наприклад, тонкі варіанти будуть «губитися» на дівчатах з формами.

Сонцезахисні окуляри

Сонцезахисні окуляри — невід’ємна деталь літнього образу (і не тільки літнього). Тож варто вкластися в якісний варіант. Крім того, це гарантуватиме, що очі дійсно захищені, адже в дешевих окулярах зазвичай немає жодних УФ-фільтрів.

Раніше Полемика писала про те, як позбутися неприємного запаху в пральній машині, щоб не зіпсувати речі.